reklama
perla2212
Fanka BB :)
to zle? nie masz co narzekac bo masz super! moj od urodzenia nie spal dluzej niz 5h! w nocy karmie go 2 razy, a nieraz i 3...Tylko pozazdroscic. Moja spi od 22 do 6.30
mamjakty
styczniówka 2009
o matko, moja budzi się ostatnio co 2, 3 godziny
mamjakty
styczniówka 2009
no ja nie wiem ile moja zjada ;-) jak idzie spać to sporo, bo przed kąpaniem jeden cyc i po drugi - ale ile to ml to zielonego pojęcia nie mam
aga_q
TRZYNASTEGO :)
no ja nie wiem ile moja zjada ;-) jak idzie spać to sporo, bo przed kąpaniem jeden cyc i po drugi - ale ile to ml to zielonego pojęcia nie mam
to tak jak ja - nie mam pojęcia
między 18-18/30 wstępna kolacja. potem o 19/30 pluskanie w wannie i po kąpaniu druga kolacja. około 20-ej Skrzat śpi.
budzi się różnie - to zależy jak bardzo był zmęczony po kąpaniu. jak jest padnięty to szybciej zasypia przy cycu i siłą rzeczy zjada mniej.
czasem budzi się między 21-21/30 - znak, że mało zjadł.
czasem śpi do północy.
czasem obudzi go to, że ja idę spać i wtedy on się przysysa, a ja zasypiam.
nie wiem ile razy je w nocy i jak długo je.
zwykle jak go w nocy karmię to zasypiam pierwsza. a on jeśli się obudzi i cycusia namierzy sam to się przypina ;-)
jak mnie obudzi płaczem to wtedy się zamieniamy miejscami i podaję drugiego cyca. ale ilość karmień i ich czas pozostają tajemnicą dla podsypiającej matki.
zbyt cenię sobie wygodę i własny sen żebym spoglądała na zegarek w środku nocy
reklama
klaudia011
Fanka BB :)
ja ostatnio nie kontroluje co ile daje Młodemu jeść w nocy..robie to jak robot...wyciagam go z lozeczka daje cyca wkladam do lozeczka ide dalej spac..niekiedy mi sie przysnie wiec jak sie obudze to go do lozeczka odkladam i tak mija nocka..