reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie naszych brzdąców piersią i / lub butelką

reklama
ja Natalce pierwszy dzień podawałam mleczko w Tomie tipie,następnego dnia dokupiłam kilka butelek (co by nie musieć myć co chwilkę) ale Aventa i Mała nie chce mi pić z nich...widać Tomie tipie bardziej jej przypominają cycusia i lubi tylko je...jeszcze może popróbuję z tym aventem (choć próby zawsze kończą się na tym,że przelewam mleko do TT...)Darek mówi,że jek pożąnie zgłodnieje to i tak zje z Aventa ale ja jakoś nie moge jej przetrzymać-wystarczająco mało je...

no ja mam TT spróbuję na początku jak młody głodny jest zobaczymy...! mam nadzieję że się chyci..w sumie to herbatki koperkową i rumiankowa pił z tej butelki tylko jak głodny był..więc może o to chodzi :-D

moja też nie chce wypić mojego mleczka z butelki, smoczka uspokajacza też nie chce a mamy 4 różnych firm.

Klaudia moja też np z aventa herbatkę wypije a mleczka już nie...Chyba sobie juz ubzdurała,że avent służy do pićia herbatek a TT di mleczka-Cwaniara...:cool2:

moja mała pije z aventa herbatke a mleka nie chciala...pomogla zmiana smoczka na wiekszy...za mala dziurka byla i nie chcialo jej leciec a jej sie nie chcialo pracowac chyba bo herbatka to jakos sama leci bo rzadka a mleczko juz nie bardzo...smoczki aventa maja to do siebie ze rozmiar zero od rozmiaru jeden rozni sie tym ze zerowka ma jedna dziurke a jedyna dwie ale tak samo malutkie te dziurki...podobno jest to po to zeby dziecko pracowalo nad tym smoczkiem naprawde a nie zeby lecialo mu samo...rzeczywiscie jak moja mloda jest mocno glodna jak zassie mocno to ladnie zjada a ja glodna jest srednio i sobie mlaska tylko to nie bardzo jej leci i sie denerwuje niesamowicie...

reklama
Do góry