reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

Nesia ja wprowadzam juz inne posilki.A karmie cycem.Ale moj maly juz ma malo cyca....od kilku dni co godzine siedzi;/

Moja tez juz chce coraz wiecej i dlatego sie zastanawiam. Budzi sie tez czesto w nocy i mysle o kleiku kukurydzianym na noc, ale nie wiem czy to dobry pomysl. Jak myslicie?

reklama
ja mojemu ryzowych rzeczy raczej zapodawac nie bede bo zjadl wczoraj i dzis sloiczek na pol zupki jarzynowej z ryzem i dzisiaj taką twardszą kupke zrobil
kupilam dzisiaj kaszke pszenną owocową z hippa jest po 5 miesiącu i bede co wieczor wsypywac jedną miareczkę od mleka do mleczka wieczornego, troszke zmieni sma mleka i stopniowo bede wprowadzac gluten, mysle ze w takiej porcyjce powinno byc go malo

Bartus o 11 zjadł cała miske obiadku samą marchewke na początek i 110ml mleka.Fajnie wygladał jak jadł smieszne minki robił ale mu smakowało,teraz czekam czy cos wyskoczy miejmy nadziej ze nie.

Bartus o 11 zjadł cała miske obiadku samą marchewke na początek i 110ml mleka.Fajnie wygladał jak jadł smieszne minki robił ale mu smakowało,teraz czekam czy cos wyskoczy miejmy nadziej ze nie.
na pewno nic nie wyskoczy:) a moja Pola dostała dziś pierwszy raz w zupce pietruszkę i też czekamy czy coś wyjdzie czy nie, ale ta zupka to tak średnio jej podeszła. za gęsta troszkę była i na wymioty ją ciągło i tylko kilka łyżeczek zjadła. ale później wtrąbiła 90 ml mleka.

Niewiem czy bez alergi,bo Bartus ma cos na raczkach i troche na nózkach takze niewiem od czego,bo juz to wczesniej miał pomimo ze tylko mleko same pił.Niewiem czy mam cos mu dawac.

skoro miał to PRZED marchewką i nic nowego sie nie pojawiło, to znaczy że to nie marchewka :) ale dla pewnosci zrób dzień przerwy może.

reklama
a moje dziecie po marchewce z ryzem ulewa, odstawiam, za bardzo płynna jest ta zupka, jednak papki fajnie przyswaja a tu mu większość się cofa

Do góry