Ja normalnie robię porcję mleka i dodaję kaszkę jak do butelki to rzadką a jak karmimy łyżeczką to gęstszą konsystencję robiędziewczyny, ktoras z was dodawala odrobine smakowej kaszki dla zmiany smaku, mam pytanko ile tej kaszki dodawalas??? czy mleko robilas tak jak zawsze z przepisu i do tego kaszka, czy wiecej wody przez to ze jest kaszka i ile tej kaszki na jaką porcje mleka???
reklama
M
myszowata
Gość
Z jakiej firmy ten bezmleczny szpinaczek?gruszke dośc szybko, bo jakieś 2 tygodnie po pierwszej marchewce.
banana przedwczoraj, ale uczulił
szpinak wczoraj, z tym, ze ja znalazłam taki bez mleka w składzie. mam tez taki z mlekiem, ale poczekam.
dzięki dziewczyny, ja chyba bede musiala malemu na początek dodawac odrobine jakiejs kaszki do mleka na wieczor, chce zeby pil to przez butle, bo on mleka wiecej nie chce wypijac, a od kilku dni budzi sie ok 4-5 i obraca sie na brzuch i marudzi, dzisiaj obudzil sie o 4 o 5 dałam mu mleko to wypil 100 ml i zasnął i myslalam ze od 9 pospi, ale obudzil sie o 6 i znowu chcial mleka bo do tej pory zwykle spal do 6 i o 6 jadl mleko, wiec musialam mu znowu zrobic i zjadl 50 ml mleka i zasnął i do 8 ladnie spal sprobuje kupic jakąś kaszke i zobaczymy jak bedzie
frotka 74
Fanka BB :)
Ja karmie piersia a kaszki kupuje na mleku mm. Wcina i jest ok. A uczulona jest na składnik jakiś humany1plus. Na 150 wody do butelki daje 5miarek od mleka mm. Czyli 5 płaskich łyzeczek mniej więcej. Gęściejsza zrobiłam ,zeby dac łyzeczka ale pluła. Daję tylko jeden posiłe inny niz piers. Zjadła kaszke to skończymy póżniej słoiczek z brokułami. Jutro bedzie deserek jabłko z gruszka. Przeczytałam ze przed daniem ze słoiczka dawać pierś ale wtedy nic by pewnie nie spróbowała.
Ostatnia edycja:
ionka
Z jakiej firmy ten bezmleczny szpinaczek?
no właśnie to taki tutejszy producent... ale może da się dostać w Pl...
Ella's Kitchen Organic Baby Food
Organic Baby Food | Weaning Babies | Baby Food From Ella’s Kitchen
asia2702
Polusia właśnie to samo chciałam napisać :-)
M
myszowata
Gość
Dzięki:-) będziemy szukaćno właśnie to taki tutejszy producent... ale może da się dostać w Pl...
Ella's Kitchen Organic Baby Food
Organic Baby Food | Weaning Babies | Baby Food From Ella’s Kitchen
frotka 74
Własnie ostatnio kupiłam w tesco rózne słoiczki,bo w marche słaby wybór obiadków bobovity. Miedzy innymi własnie ziemniaczek za szpinakiem
A w inter marche widziałam dziś obiadek gerbera z kaszą jaglaną i z jagniecina i czyms jeszcze. A że z miesem to nie brałam. Milenka wtrzachnęła brokuły , mało jej było pół słoiczka, nic nie pluła
a dziubek otwierała jak małe pisklę
Cieszę sie
Dziewczyny dzisiaj opijam pierwszwgo ząbka Milenki
Już jest
Prawa dolna jedyneczka, a lewa pewnie za kilka dni bedzie
Dziewczyny dzisiaj opijam pierwszwgo ząbka Milenki
Ostatnia edycja:
reklama
M
myszowata
Gość
Dzięki za info, nabędę:-)ja mam szpinak dla Poli i jest bez mleka, szpinak z ziemniakiem firmy bobovita
Podziel się: