reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

ionka dzieki za info.dobrze wiedziec ;-)

mojej wyszedł w końcu prawy górny siekacz jupiiiiiiiiiiiiiii.
miejmy nadzieję,że już będzie spokojniejsza .
na obiadki dalej obrażona.
dzisiaj próbowałam dac żółtko ale bez efektów.
jeszcze tak to nie pluła,hehehe.
no nic jutro znowu będę walczyc...chociaż ciemno to widzę.

reklama
ionka dzieki za info.dobrze wiedziec ;-)

mojej wyszedł w końcu prawy górny siekacz jupiiiiiiiiiiiiiii.
miejmy nadzieję,że już będzie spokojniejsza .
na obiadki dalej obrażona.
dzisiaj próbowałam dac żółtko ale bez efektów.
jeszcze tak to nie pluła,hehehe.
no nic jutro znowu będę walczyc...chociaż ciemno to widzę.

tak czytam o tym żółtku, a dopiero pozniej zobaczylam ze twoja niunia ma juz 7 miesięcy:-)

a nie mozna jajka ugotowac i wyjąć żółtka i zmiksowac z resztą, jak się tak oddziela żółtko od białka na surowo to wokół zółtka zawsze zostaje odrobina białka, przynajmniej jak robie ciasta to nigdy nie zdarzylo mi się inaczej

nie potrafię odpowiedzieć , tak kazał nam robić pediatra i tak robiłam, zobaczymy jak to będzie teraz u Poli. może każą nam robić inaczej, zobaczymy z 3 miechy jak będziemy miały 7 miesięcy.

myślę nad kupnej dzisiaj kaszki mleczno ryżowej i podac chociaz łyzeczkę...hm....na wieczor zeby ładnie wypił bo coś kiepsko Nikodemowi idzie. Kurczę ja to myślałam, ze wszystkie dzieci kochaja butle z mlekiem ale jednak nieee;-)

Witam!
Jeszcze tu nigdy do Was nie zagladalam:-)
Czy sa tu jakies mamusie, ktore karmia cycem i wprowadzaja juz jakies inne posilki??

Nesia ja wprowadzam juz inne posilki.A karmie cycem.Ale moj maly juz ma malo cyca....od kilku dni co godzine siedzi;/

reklama
no właśnie ja czytałam gdzieś, żeby żółtko ugotować i utrzeć z zupką... albo surowe jak polusia pisze... dlatego pytam.

Do góry