reklama
Y
yra245
Gość
ja identycznie
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
moj nie lubi szynki za to parowke zje cala...przełamałam sie i dalam rabał az miło. Platkow nie jadl bo ja nie jadam
moniSkaBe
Fanka BB :)
moj maz czesto je platki czekoladowe na sniadania i tez daje kilka Pawelkowi, bo ten jak zobaczy to juz nie odejdzie.
Y
yra245
Gość
marcia a jakie dajesz parówki? ja nie mam odwagi dawać tak zwanych "parówek", same wiecie jakie one są , zastanawiam się nad kupnem tych w słoiczku po 1 roku dla dzieci.
ja kupilam malemu parowki cielece na takim stoisku swojskim kosztowaly cos 20 za kg i dobre byly.
yra ja po tej aferze z miesem gerbera juz bym tak nie ufala ich produktom.Bo przeciez w sloiczkach wykryto ,ze to sam mom;/
yra ja po tej aferze z miesem gerbera juz bym tak nie ufala ich produktom.Bo przeciez w sloiczkach wykryto ,ze to sam mom;/
Y
yra245
Gość
no ale wtedy w tym artykule było wyraźnie napisane o jaki produkt chodzi i że była taka adnotacja na etykiecie że to był sam MOM.
ja sama rzadko jem parówki bo zaufania nie mam żadnego, a już w ogóle po jednym materiale w DDTVN. no nic czas pokaże co i jak. narazie mały lubi kaszki i jogurty na śniadanie i tak zostajemy.
ja sama rzadko jem parówki bo zaufania nie mam żadnego, a już w ogóle po jednym materiale w DDTVN. no nic czas pokaże co i jak. narazie mały lubi kaszki i jogurty na śniadanie i tak zostajemy.
moj jadl parowke ze 2 razy ,ja po tym wszystkim w ogole stracilam zaufanie do sloikow i maly juz ich w ogole nie jada na szczescie:0
sama za parowami tez nie przepadam.
u nas na sniadanko goruje jajeczkoalbo chleb z serkiem
sama za parowami tez nie przepadam.
u nas na sniadanko goruje jajeczkoalbo chleb z serkiem
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
daje morlinki dla dzieci...tzn dałam dwa razy i zjadł 3/4 małej...
te ze sloika jak je widzialam to nieciekawie wygladały...;-)
ja daje słoiki i czasem domowe wczoraj zajadał sie naszym krupnikiem
te ze sloika jak je widzialam to nieciekawie wygladały...;-)
ja daje słoiki i czasem domowe wczoraj zajadał sie naszym krupnikiem
Podziel się: