Fenix83
Fanka BB :)
Model żywienia niemowląt karmionych piersią - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Co, kiedy w diecie dziecka - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
ja sie stosuje do tego modelu i malej mieso podalam dopiero po 6-ym miesiacu.
moja nadal obrazona na zupki i obiadki,ale dzisiaj planuje jej ugotowac mlodego ziemniaczka z marchewka.moze jej sie po prostu sloiczki znudzily,nie wiem.
poki co odstawilam deserki bo chciala jesc jedynie to co slodkie.
soczki uwielbia jablkowe z bobovity,jablko marchewka.oczywiscie jesli za kwasne to nie wypije.
wybredna ta moja corka ze hohoho.
Tabasia WSZYSTKIEGO NAJ DLA ALEXANDRA Z OKAZJI 4 MIESIECY :-)
moja niedawno skonczyla 6 miesiecy a tu zaraz bedzie konczyc 7,ale ten czas leci.
Co, kiedy w diecie dziecka - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
ja sie stosuje do tego modelu i malej mieso podalam dopiero po 6-ym miesiacu.
moja nadal obrazona na zupki i obiadki,ale dzisiaj planuje jej ugotowac mlodego ziemniaczka z marchewka.moze jej sie po prostu sloiczki znudzily,nie wiem.
poki co odstawilam deserki bo chciala jesc jedynie to co slodkie.
soczki uwielbia jablkowe z bobovity,jablko marchewka.oczywiscie jesli za kwasne to nie wypije.
wybredna ta moja corka ze hohoho.
Tabasia WSZYSTKIEGO NAJ DLA ALEXANDRA Z OKAZJI 4 MIESIECY :-)
moja niedawno skonczyla 6 miesiecy a tu zaraz bedzie konczyc 7,ale ten czas leci.