reklama
Witajcie
Pytanie o jedzonku
Marcysia 2 tg temu zaczela od marchewki potem byl ziemniak potem dynia i miesko plula ale cos tam polykala a ile sie przy tym nagada po swojemu z mezem padamy ze smiechu
Jada juz deserki jablko -banan to co sama robilam jakos jej nie pasowala dlatego pokupilam sloiczki i czesc wcina jak szalona
Jutro zamiezam kupic obiadki i tu pytanie jak duzo dawac ?na ile ten sloiczek na raz ?
Dzisiaj na kolacje pojadla bananowej kaszki lyzecza oczywiscie 130ml wody i 6 lych kaszki i opedzlowala wszystko potem jeszcze dostala 60 ml mleka i bedzie spac do rana .
Nauczyla sie spac tak od 21 do 7 nieraz 8 rano
Cycka dostaje z rana a w dzien nie chce ale dobre i to .
pije juz soki jablkowy z koperkiem i bananowe wszystko jej podchodzi
Pytanie o jedzonku
Marcysia 2 tg temu zaczela od marchewki potem byl ziemniak potem dynia i miesko plula ale cos tam polykala a ile sie przy tym nagada po swojemu z mezem padamy ze smiechu
Jada juz deserki jablko -banan to co sama robilam jakos jej nie pasowala dlatego pokupilam sloiczki i czesc wcina jak szalona
Jutro zamiezam kupic obiadki i tu pytanie jak duzo dawac ?na ile ten sloiczek na raz ?
Dzisiaj na kolacje pojadla bananowej kaszki lyzecza oczywiscie 130ml wody i 6 lych kaszki i opedzlowala wszystko potem jeszcze dostala 60 ml mleka i bedzie spac do rana .
Tabasia
Podwojna marcowka :)
U nas tak samo!! Marchewa i jabluszko w sloiczku stoi, a M czekamy do 4 miesiecy ;-)a my nadal nie spróbowaliśmy nic, mimo że 2 deserki i 1 marchewki stoja, i soczek jablkowy no ale za tydzien sproboujemy, moj M trzyma sie sztywno okresu skonczenia 4 miesiecy
Ja od dwoch dni podaje tylko sok jablkowy rozcienczony woda.
A wczoraj (mozecie sie smiac) podalam Malemu lyczeczka sok, zeby zobaczyc czy juz jest gotowy na normalne jedzenie, czy nadal wypycha jezyczek. I sie zaskoczylam, bo moje Dziecie zalapalo od razu o co chodzi i jak tylko zblizalam lyzeczke to otwieral pysia i sie zajadal, mlaskal i sie smial
Dobry pomysł Ja jutro tak spróbuję z herbatką koperkowąU nas tak samo!! Marchewa i jabluszko w sloiczku stoi, a M czekamy do 4 miesiecy ;-)
Ja od dwoch dni podaje tylko sok jablkowy rozcienczony woda.
A wczoraj (mozecie sie smiac) podalam Malemu lyczeczka sok, zeby zobaczyc czy juz jest gotowy na normalne jedzenie, czy nadal wypycha jezyczek. I sie zaskoczylam, bo moje Dziecie zalapalo od razu o co chodzi i jak tylko zblizalam lyzeczke to otwieral pysia i sie zajadal, mlaskal i sie smial
moniSkaBe
Fanka BB :)
Witajcie
Pytanie o jedzonku
miesko? jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic
Y
yra245
Gość
miesko? jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic
właśnie mięsko? ja chcę iść według schematu żywnościowego, no i na słoiczakach są miesiące od kiedy co i jak, mięsko już można?
reklama
Y
yra245
Gość
no właśnie też tak czytałam
Podziel się: