reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
yra tez wydaje mi sie ze nie je tak malo
jedna pobudka do zaakceptowania ale co do 2 to robilabymtak jak radzi ramari, sprobuj z ciepla herbatka a potem z woda, ja tez tak zrobilam i przestal sie budzic...
jeszcze jakbys napisala ile zjada tej kaszki czy mleka...
jedna pobudka do zaakceptowania ale co do 2 to robilabymtak jak radzi ramari, sprobuj z ciepla herbatka a potem z woda, ja tez tak zrobilam i przestal sie budzic...
jeszcze jakbys napisala ile zjada tej kaszki czy mleka...
Y
yra245
Gość
no właśnie muszę kupić smoczek ten przepływowy bo przez ten zwykły nie przechodzi i spróbuję.
kilka razy dałam mu kaszkę na noc łyżeczką ok 160-170ml zjadł wszystko. ale i tak była jedna pobudka
on po prostu czasami nie chce wieczorem mleka i wtedy są pobudki 2 w nocy.
a jak zje wieczorem to wtedy tylko raz.
pokombinuje.
a herbatkę czasami daję i faktycznie zasypia.
kilka razy dałam mu kaszkę na noc łyżeczką ok 160-170ml zjadł wszystko. ale i tak była jedna pobudka
on po prostu czasami nie chce wieczorem mleka i wtedy są pobudki 2 w nocy.
a jak zje wieczorem to wtedy tylko raz.
pokombinuje.
a herbatkę czasami daję i faktycznie zasypia.
naughty&happy
Mama Antoniego :D
z moim M jest układ że wtedy on będzie wstawał do małego, podział musi być,
ja mam tak:
9. kaszka
wtedy od 11 do 13 śpi
po 13 obiadek
przed 16 deserek
wtedy od 16 do 18 śpi
wtedy ok 20-21 mleko
a i tak się w nocy budzi na mleko
różne godziny więc kwestia to nie jest przyzwyczajenia
yra u nas praktycznie identyczny rozkład jazdy z tym, że bez deserku (do porannej kaszki dostaje owoce) między obiadkiem a kolacją dostaje soczek. Kolacje (19:00) je chętnie - kaszka ryżowa - w nocy czasem się budzi a czasem nie ... my cycusiowi jesteśmy, zatem problemu nie widzę - jak się przebudza to przytulamy się i zasypiamy razem.
a u mnie chyba sie nie da przesypiac calych nocy musze mu dac jesc.Bo moj Jas ostatni posilek ma o 17.30 a o 18 juz slodko chrapie,wiec ok 4 budzi sie glodny jak smok! no ale to juz po ponad 10h snu.Wiec na pewno jest glodny.A o ok 1 budzi sie i dostaje herbatki.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Napiszę wam jak było z nocnym jedzeniem u mojego Karola. Jak miał 7miesięcy, to przestał się domagać jedzenia w nocy i przez 3 miesiące był spokój, a potem znów zaczął być głodny W dodatku zaczął coraz wcześniej się budzić rano i w końcu doszło do tego, że były 2 butle w nocy - jedna o 1:00, a druga o 4:00. Jak miał 13 miesięcy to wymieniłam w butli smoczek na ustnik niekapkowy i wyobraźcie sobie, że moje dziecko wypijało tylko kilka łyków, a po paru dniach przestało się domagać mleka w nocy. Tylko że w dzień też mleka nie pił
reklama
Podziel się: