reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
ja wlasnie mysle o mleku ale w rozsadnych ilosciach tylko jeszcze nie juz bo wysypka troche sie jeszcze utrzymuje, ale ona to podejrzewam od proszku, wypralam ze 2 razy w vizir sensitive i chyba znow jutro wszystko do loveli wrzuce
bo inaczej to juz nie wiem od czego, aha ionka po wodzie termalnej sie poprawilo ale nie do konca niestety, w kazdym razie dziekuje
a dzis pawelek dostal deserek z bobovity banany z mlekiem i tam bylo zwykle mleko, jak podejrzewam, bo pisalo mleko pelne 50% w skladzie, potem przeczytalam ale juz wlasnie jogurt jadl i nic nie bylo wiec to raczej nie to...
tez nie zamierzam czekac 3 lat
aha no i kupie te platki blyskawiczne i sprobujemy na mm bo z manny na razie zrezygnuje hehe;-)
bo inaczej to juz nie wiem od czego, aha ionka po wodzie termalnej sie poprawilo ale nie do konca niestety, w kazdym razie dziekuje
a dzis pawelek dostal deserek z bobovity banany z mlekiem i tam bylo zwykle mleko, jak podejrzewam, bo pisalo mleko pelne 50% w skladzie, potem przeczytalam ale juz wlasnie jogurt jadl i nic nie bylo wiec to raczej nie to...
tez nie zamierzam czekac 3 lat
aha no i kupie te platki blyskawiczne i sprobujemy na mm bo z manny na razie zrezygnuje hehe;-)
Y
yra245
Gość
dziewczynie a w jakiej formie podajecie mandarynkę? w rączkę przecież raczej nie, więc jak?
aaaa i do mam których dzieci przesypiają noce całe, jak wygląda wasze menu w dzień dla dziecka z mlekiem oczywiście. będę wdzięczna.
aaaa i do mam których dzieci przesypiają noce całe, jak wygląda wasze menu w dzień dla dziecka z mlekiem oczywiście. będę wdzięczna.
M
myszowata
Gość
yra
7 - kasza
11 - obiadek
14 - mleko
16 - deserek
19.30 - kasza do picia
7 - kasza
11 - obiadek
14 - mleko
16 - deserek
19.30 - kasza do picia
Dziewczyny czy alergia moze wystepowac w postaci czerwonych, szorstkich placków?? czy to obiawy skazy tylko ale ja Zyzi nie dawalam zadnych produktow mlecznych?? Bo moje dziecie oprócz krostek na szyi dostała na twarzy takich plamek i utrzymuja sie juz ponad miesiac i nie wiem od czego co i jak:/ podejrzewan pomidora, kaszke z truskawkami i chyba morele bo wczoraj dalam i znowu sie czerwiensze te placki zrobily a czym to ***** smarowac?? bo masc na recepte cholesterolowa z wit A nie pomaga!!! wrrrrrr
Ostatnia edycja:
ramari
yra u nas jest tak:
ok 6 mleko
8 kaszka
11 deserek
14 obiadek
17 soczek owocowy bobofrut
19 mleko
dronka ciężko tak ocenić nie widząc. Może spróbuj przez jakiś tydzień dawać małej tylko bezpieczne, niepodejrzane rzeczy co do których masz pewność i obserwuj.
ok 6 mleko
8 kaszka
11 deserek
14 obiadek
17 soczek owocowy bobofrut
19 mleko
dronka ciężko tak ocenić nie widząc. Może spróbuj przez jakiś tydzień dawać małej tylko bezpieczne, niepodejrzane rzeczy co do których masz pewność i obserwuj.
k_aralajna
dronka niestety moze, u nas tez wystepuje i tez nie wiem na co, obstawiam proszek do prania, ale chyba znow sie przejde do lekarza bo fenistil daje, smaruje Tanno Hermal Lotio, wapno i dalej jest:-(
a zaczelo sie od lekkiej wysypki:-(
Yra u nas tak:
7.30 kaszka na gesto 150ml
11.30 obiadek 200g
14.30 mleczko 180
17.00 deserek
19.30 mleko z kasza 210
a zaczelo sie od lekkiej wysypki:-(
Yra u nas tak:
7.30 kaszka na gesto 150ml
11.30 obiadek 200g
14.30 mleczko 180
17.00 deserek
19.30 mleko z kasza 210
reklama
Y
yra245
Gość
kurczę nie wcisnę w dzień małemu nic. bo on od 11 do 13 śpi, i potem od 16 do prawie 18.
Podziel się: