reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
ajentka
takie normalne platki owsiane dawalas? bo sama lubie to moze tez ugotuje, tylko jak? najpierw platki na wodzie, a potem dodalas do mm?
takie normalne platki owsiane dawalas? bo sama lubie to moze tez ugotuje, tylko jak? najpierw platki na wodzie, a potem dodalas do mm?
M
myszowata
Gość
no i mamy ciąg dalszy reakcji na kiwi - dwie kupki przez sen zrobił o 5 i o 7 - bardzo luźne....
Y
yra245
Gość
kurcze moniska ciężko tak z mlekiem jakby nie patrzeć, a nie moglibyście przejść na bebilon pepti? to też jest mleko na alergie i 4 puszki na receptę kosztują u mnie 27 zł
k_aralajna
Fanka BB :)
napiszcie jak robicie te kaszke manne na mleku bo mi i tak wychodzi za rzadka, jak ugotuje na wodzie to lyzka staje a potem dodam do mleka i sie rozrzedza za bardzo, prosze o proporcje
M
myszowata
Gość
ale Małego załatwiłam tym kiwi, teraz to już robi kupki w postaci zielonej wody z domieszką pestek:-(
Y
yra245
Gość
kurczę myszowata to faktycznie, ale wiesz gdzieś czytałam że niektóre dzieci nie przetrawiają w ogóle pestek i jak się dziecku podaje kiwi to tylko do tej części bez pestek. ja podałam z pestkami, znaczy się mój M zrobił mu deserek i nic zero reakcji.
M
myszowata
Gość
yra może dla mojego jeszcze jest za wcześnie na kiwi....szkoda, że tak to wygląda bo bardzo mu smakowało...eh...szczęśliwie, że brzuszek go nie boli...ma humor...ładnie je
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Y
yra245
Gość
chociaż to w takim razie.
Podziel się: