reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

dziewczyny pawel juz je kawalki:-), dzis ugotowalam ryz miesko i pomidorowy przecier doprawiony koperkiem i ziolami prowansalskimi, troche podziubalam widelcem, zajadal az milo

a poza tym kupilam ta manne waniliowa, jutro 2 podejscie, tylko bardziej na gesto sprobuje!:tak:

reklama
jestem dumna zmego dziecka
dalam mu obiadek bio hippa po 7 m.z ale kawalki byly ale nie mial odruchu wymiotnego
zjadl 3/4 kubeczka jak milo :)))))))
male rzeczy a cieszą
no i dostal kupek doidy ale nie umie chwycic ale jak podaje do buzki to slicznie otwiera:]

my dalej kawałki w zupie blee, już nie wiem jak ją zachęcić aby jadła kawałki w zupce. ale wszystko inne w kawałkach zjada potworek mały :)

a u nas po kiwi kupka ze śluzem, czy to oznacza alergię czy tylko reakcaję na nowość??? Po kaszce truskawkowej też taką zrobił, ale tylko za pierwszym razem, potem już było ok...

u nas również po kiwi nic , więc ja również nie pomogę. ale poczekaj kilka dni podaj ponownie i zobaczysz. może to tylko na nowość reakcja

Marcia, na samodzielne picie to jeszcze za wcześnie

no chyba tak ;-) ja myslalam, ze Twoj Adas to juz tak samo bo on to w ogole wszystko zaraz bedzie umiał ;-)

moje dziecie oszalało zjadło 150 kaszki i na dokladke 100 jogurtu w ogole kupilam deserek francuski mus gruszkowy i wcinal tak ze o jaaaaa:-)
no i jestem happy:-)

kupilam w carrefourze homogenizowany deserek jana- jutro podam:-)
melon nie smakował za to mango strasznie :)
no i blyskawiczna manne robicie ja na mleckzu czy bez ?:)

reklama
Do góry