reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

To raczej normalne :)

Kupiłam w Rossmannie 2 herbatki żeby wykorzystać te bony zniżkowe - uspokajającą i malinową. Uspokajająca Adasiowi chyba nie posmakowała ;)

no niby tak,ale był czas,że budziła mi się tylko raz w nocy.

dzisiaj moje dziecko przeszło same siebie.
nie spała od 14.15 i padła dopiero o 19.30.
jesc obiadkow ani zupek nie chce,same deserki i musy owocowe.
nie wiem co robic,moze odstawie jej deserki na kilka dni.
starałam się dawac na przemian jednego dnia zupke,drugiego owoce ale od tygodnia obraziła się na wszystko prócz owocków.
hmm....

reklama
a my dzisiaj zjedlismy marcheweczke nie byl to taki rarytasek jak jabluszko ale dal rade zobaczymy jak będzie jutro a w sobote moze ziemniaczka mu przygotuję

a my po soczku jabłkowym. Franko zachwycony. Troszke sie na początku krzywił bo jest troszke kwaśny ale później mmmm chwilka i nie było 130ml ;)) zrobiłam pół na pół z wodą przegotowaną :)

A ja ostatnio jak jadłam jabłko to Olek się z zaciekawieniem przyglądał, więc dałam mu polizać. Najpierw go wykrzywiło, a potem lizał bardzo chętnie. Wogóle lubi się patrzeć jak ja jem.

No moja Olivcia soku jabłkowego nie chce. Pasuje jej rumianek z melisą, ale też średnio. Obiadków ze słoiczka jeść nie chce, ale wiem wiem, trzeba być wytrwałym he he. Prędzej by zjadła chyba coś słodkiego niż marcheweczke z czymś tam ;D Ale wybredna ta moja dzidzia. Właśnie za chwile idziemy próbować jeść obiadek. Zupka jarzynowa :) Może bardziej jej zasmakuje niż marchewka. Pozdrawiam ;*

reklama
Do góry