reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

neska kupilam brauna 600W ale z calym oprzyrzadowaniem to juz dla mnie :) o taki
Blendery Multiquick Professional - Braun

ale dla dzieci to najwazniejsza jest ta metalowa stopka i mala przystawka ciekajaca 350ml - bo w tych duzych niewielkie ilosci skladnikow rozbyzgaja sie po sciankach za bardzo. no i ostrze siekajace musi byc cale pokrytew produktami a w duzych przystawkach gotowalybysmy na kilkanascie dni a ja chce na 2 dni dania robbic:)

poki co wyprobowalam dla nas i jest rewelacyjny-choc ja chcialam czarny kolor ale wtedy nie ma malych przystawek tych 350ml ale coz kolor to tylko estetyka:)

mam ten sam i jest dobry:) pelno koktajli nim robilam bedąc w ciązy :)

reklama
o tak...blender to podstawa:-D:-D:-D

nie wiem czy wasze pociechy będa chciały, ale mój Szymi wsuwa ostatnio mus jabłkowy

Na odrobinę gotującej wody wrzucam kawałki obranych jabłek, czekam aż się rozgotują i potem miksuje to

jak jest za rzadkie można dodać trochę kleiku ryżowego - małemu aż się uszy trzęsą tak wsuwa:-D

ja jutro chciałabym Franiowi zaserwować szpinak z ziemniakami z hippa, a tam w skaładzie śmietana i chyba również mleko o ile dobrze pamiętam. Co myślicie? Nie za wcześnie? Niby słoik po 4 miesiącu, ale to mleko....

myszowata z tego co pamiętam to chyba Ty podawałaś Frankowi buraczka. Powiedz mi jak go przyrządzałaś i z czym?? Ja właśnie chcę go jutro wprowadzić Olkowi.

reklama
Do góry