reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i przepisy maluszków

peperka mojego tez raz tak wysypalo ze skonczylo sie w szpitalu, i stanelo na tym ze to nie od jedzenia, moze proszek do prania a generalnie lekarze stwierdzili ze najprawdopodobniej jakis wirus;-) bo tak chyba najprosciej
ale odpukac sie nie powtorzylo wiec luzik

niby alergie na jedzenie objawiaja sie tez brzydkimi kupami heh a pawel robil normalne, nic nowego wtedy nie wprowadzilam

ale ja sie nie przejmowalam zbytnio i juz wiele probowal, lubi jesc , tylko moich zupek nie lubi:-D:-D:-D

a co do indyka to tak tez slyszalam, a kurczaka to za chiny;-) (tak mowila pediatra w szpitalu)

reklama
policze raz ile wydaje miesiecznie na sloiczki wyjdzie pewnie duzo :)
ja chce brokul albo kalafior ugotowac na parze i dac malemu z pyrą ale warzywa beda mrozone.
my dzis sprobowali kaszki z winogronami gerbera jakas nowosc we will see:]

Dronka jaki blender kupiłaś, bo ja też chce kupić ale nie wiem jaki, do miksowania zupek to nie musi być chyba jakiś ekstra :confused:??

Mam w zamrażalce królika ekologicznego :-p od wujka ze wsi i zamierzam cosik upichcić na nim:-) Ale zwlekam ze względu na brak blendera

neska kupilam brauna 600W ale z calym oprzyrzadowaniem to juz dla mnie :) o taki
Blendery Multiquick Professional - Braun

ale dla dzieci to najwazniejsza jest ta metalowa stopka i mala przystawka ciekajaca 350ml - bo w tych duzych niewielkie ilosci skladnikow rozbyzgaja sie po sciankach za bardzo. no i ostrze siekajace musi byc cale pokrytew produktami a w duzych przystawkach gotowalybysmy na kilkanascie dni a ja chce na 2 dni dania robbic:)

poki co wyprobowalam dla nas i jest rewelacyjny-choc ja chcialam czarny kolor ale wtedy nie ma malych przystawek tych 350ml ale coz kolor to tylko estetyka:)

ja korzystam z tych końcówek, choc są tylko dwie, jedną robie np zupy-krem a drugą rozrabiam ciasto naleśnikowe, ale nie tylko, zresztą dostaliśmy go na prezent na nowe mieszkanie, więc nie ja go wybierałam, ale jestem z niego zadowolona

reklama
Do góry