reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i dieta naszych maluszków

reklama
u mnie bez względu co jem to na samym cycu kupa jest wodnista i nie śmierdząca jak po papkach:)
co do mięsnych obiadów to słoiczki widziałam po 5 miesiącu, i pewnie zaczne je dawać jak skończymy 5 bo te po 4 już nam się powtarzają za często:)

Marti mi sie wydaje ze jeszcze nie czas na zastepowanie mleka innymi posilkami, glownym pozywieniem naszych dzieci ma byc mleczko, ja nadal karmie na zadanie, a nawet jej daje cyca zaraz po zjedzeniu warzywka czy owoca.

Widze ze niektore z was to juz z grubej rury leca z jedzeniem. My powoli rozszerzamy, dzisiaj 3 owoc dopiero, warzywek probowala juz 3. A sloiczka z dodatkiem cukru to bym dziecku nie dala :sorry:

Milka ja zakupilam mlodej taka kaszke, mieszanka ryzowej, kukurydzianej, kosmy ryzowej i gryki. Jak ci sklad pasuje to ci chetnie wysle. Jeszcze nie jadlysmy ale na dniach bedziemy probowac :tak: no i jest bez dodatku cukru, a w tej twojej bobovicie cukier jest.
Buy Organic Four Grain Cereal Online -Organic Baby Food | Organix Shop

Ostatnia edycja:
Milka w Pl mozna dostac kaszki Holle sa jaglane i wogole rozne. Bez cukru wiec zdrowsze na pewno. U mnie sa w sklepach ze zdrowa zywnoscia ale widzialam ze mozna przez internet z takich sklepow tez zamowic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry