reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie i dieta naszych maluszków

reklama
20 zl? chyba suty kogos pieka...

u nas jest co drugi dzien deserek, ale ze nie chce mi sie piep...c z lyzka to rozcienczam troszke z woda i do butli. a na noc kasza jablkowa i jest git. spi do 4.00 bez amciu amciu

nooo jak fajnie! też tak chce!
mój bąbel ostatnio przed spaniem zjada 3/4 słoiczka
niekiedy i cały<!> jak ma smaka
to teoretycznie powinien być najedzony że hu hu
a tymczasem budzi się co 2 h i chce cyca :eek:

kasiadz ale to ma byc espozycja na gluten przez 2 miesiace!! Czyli max pol lyzeczki dziennie!!!!
:eek: to po co robią takie słoiczki po 4 miesiącu i piszą na nich że należy zjeść cały przed snem albo podzielić na 2 dni?
ja tam dowaliłam z grubej rury, zjedliśmy 1/2słoiczka, i myślę że jak bym dała cały to i cały by zjadła bo bardzo smaczne to. A jakie mogą być negatywne skutki tego glutenu? zobaczymy jutro czy coś się dzieje, ale generalnie nie mamy problemów z jedzonkiem.
Początkowo jedliśmy na raz 1/3 słoiczka, teraz 1/2 ale cały też by młoda zjadła, tylko chcę jej stopniowo zwiększać ilość.
Teraz jemy ok 11 zupkę lub coś warzywnego, ok 17 deserek i od dzisiaj ok 19 kaszke
za tydzień mam zamiar zacząć dawać po całym słoiczku i wprowadzić jeden posiłek więcej:)

a i nie wiem czy pisałam ale przez przypadek dałam młodej deserek po 6 miesiącu i bardzo mocno jej smakował;)

reklama
Do góry