reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie i dieta naszych maluszków

reklama
u mnie bez względu co jem to na samym cycu kupa jest wodnista i nie śmierdząca jak po papkach:)
co do mięsnych obiadów to słoiczki widziałam po 5 miesiącu, i pewnie zaczne je dawać jak skończymy 5 bo te po 4 już nam się powtarzają za często:)

Marti mi sie wydaje ze jeszcze nie czas na zastepowanie mleka innymi posilkami, glownym pozywieniem naszych dzieci ma byc mleczko, ja nadal karmie na zadanie, a nawet jej daje cyca zaraz po zjedzeniu warzywka czy owoca.

Widze ze niektore z was to juz z grubej rury leca z jedzeniem. My powoli rozszerzamy, dzisiaj 3 owoc dopiero, warzywek probowala juz 3. A sloiczka z dodatkiem cukru to bym dziecku nie dala :sorry:

Milka ja zakupilam mlodej taka kaszke, mieszanka ryzowej, kukurydzianej, kosmy ryzowej i gryki. Jak ci sklad pasuje to ci chetnie wysle. Jeszcze nie jadlysmy ale na dniach bedziemy probowac :tak: no i jest bez dodatku cukru, a w tej twojej bobovicie cukier jest.
Buy Organic Four Grain Cereal Online -Organic Baby Food | Organix Shop

Ostatnia edycja:
Milka w Pl mozna dostac kaszki Holle sa jaglane i wogole rozne. Bez cukru wiec zdrowsze na pewno. U mnie sa w sklepach ze zdrowa zywnoscia ale widzialam ze mozna przez internet z takich sklepow tez zamowic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry