Kingolinka
Fanka BB :)
KURDE A JAK TYKO RAZ NA NOC DAM?? Moze sie zrobi to mleko mi przez noc... maly ciagle glodny :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kingolinka- ja byłam na bebilonie ale mój miał straszne zaparcia , więc teraz jesteśmy na nan i jest zupełnie ineczej, piękne kupy raz dziennie i mnóstwo pięknych bąków :-)
My już też próbowaliśmy jabłuszka , tak się wykrzywiał i odruch miał wymiotny że sikałam ze śmiechu Ale kolejnym razem było o wiele lepiej;-)
A powiedzcie mi co z tymi kaszkami bezglutenowymi i kleikami po 4tym tyg ??Można wprowadzać razem z przecierami??
Dałam mu jednak wczoraj bebilon ale tylko 60 ml dzisiaj juz na cycu ale kupy dalej nie ma juz ponad 2 dobe... dalismy wlasnie czopka i dalej nic... umeram ze strachu....