sivi
Fanka BB :)
Jasne że wprowadzając krowie mleko (albo jakikikolwiek nowy pokarm) to trzeba najpierw spróbować w niewielkiej ilości czy nie występuje jakaś alergia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 kartony dziennie? matko, moj dorosly kolega bedac na diecie bialkowej na przyrost masy wypijal 2 l mleka dziennieJa znam jedna babke ktora od 6 miesiaca dawal krowie mleko ,ale to z oszczednosci i to dziecko bylo wiecznie glodne .On jak mial ponad rok to prawie trzy kartony wypijal.
Wydaje mi sie ze te sztuczne sa bardziej sycace.
Chociaz musze przyznac ze ten chlopiec teraz ma juz 5 lat i niezly klocek z niego.
do roku karmiłam ją modyfikowanym ale też nie wiem o co biega z tym krowim mlekiem że aż do 3 roku życia każą dzieciom podawać modyfikowane.