ewelina26k
Fanka BB :)
Mam pytanie -ile powinno dziecko przybierać na wadze tygodniowo??
ok 30 g dziennie czyli ok 210 tygodniowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie -ile powinno dziecko przybierać na wadze tygodniowo??
Podziwiam Was dziewczyny za to, że przetrzymałyście te początki kiedy Dzidzie wiszą cały czas na cycku i karmicie nadal piersią. Mi sie niestety nie udało. Bartuś przystawiony do cycka, więcej spał niż cycał i np po 3-godzinnym karmieniu on nadal był głodny. Tylko butla pomagała. I tak już zostało, że karmimy sie butelką, pół na pół moje mleczko i mm.
tzn, ze mleko jest, tylko te kanaliki ciągle zapchane?
(wlasnie zrozumiałam, że dla ciebie natalunia, to chyba jeszcze bardziej dołujace niż dla mnie, biorąc pod uwagę jak dbasz o zdrowe odzywianie i naturalne produkty - niesprawiedliwe to, no! )
mi pediatra powiedziała że 30g dziennie czyli w ciągu tyg. powinno być 210gMam pytanie -ile powinno dziecko przybierać na wadze tygodniowo??
A ja już nie karmie ani piersia, ani swoim mlekiem niestety bo prawie go nie mam, a ciagle odciaganie tak małych ilości jeszcze była nużące, i Amelka je teraz bebiko
Wogole to jak myślicie, czy to nic złego ze od paru dni, mała zjada wiecej niż zwykle tzn ok 120ml, 100, 90ml, jednak jest głodna co 1,5-2 h?
Wczesniej jadła co trzy godziny i mniej.. Staram sie jej dawać herbatę, ale czasem nie daje sie oszukać..