reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Aga to ładnie mój też taki towarzyski się zrobił od godziny 10 rano spał aż 2h i jak narazie nie widać po nim żeby mu się spać chciało
Asteria
Wdrożona(y)
Vileyka: wow... strasznie dużo... tyle je półroczne dziecko
Ja podaję Szymusiowi nan mleczko i jak na razie kupki są żółtawe, raz zielona nam się trafiła.;-)
Smoka też daje mu na uspokojenie i po tym jak zasypia przy piersi. Cwaniak czasami wypluje i póki piersi nie dam nie uspokoi się.
O rany już martwiłam się, że tylko mój dzieciak nie śpi dzisiaj...
Smoka też daje mu na uspokojenie i po tym jak zasypia przy piersi. Cwaniak czasami wypluje i póki piersi nie dam nie uspokoi się.
O rany już martwiłam się, że tylko mój dzieciak nie śpi dzisiaj...
Naprawdę coś wisi w powietrzu. Mój Wojtuś zasnął dopiero koło18:30 a wcześniej to takie pięciominutówki zaliczał widzę że powoli się budzi głodomorek to się nakarmimy i idziemy spać mając nadzieje że dzisiejsza noc będzie lepsza.
Mój dwudziestomiesięczny synek do dziś wypija 120 ml (max 150 ml) mleczka :-)
Mój dwudziestomiesięczny synek do dziś wypija 120 ml (max 150 ml) mleczka :-)
Moja Milenka tez potrafi niespac od rana do popoludnia, choc wlasnie sobie chrapka juz druga godzine :-)
Czasami daje Jej butle (ok. raz dziennie) i wypija tak 60-80ml. Wiec Wasze Dzieciaczki jedza mega duzo przy mojej Dziewczynce :-)
Czasami daje Jej butle (ok. raz dziennie) i wypija tak 60-80ml. Wiec Wasze Dzieciaczki jedza mega duzo przy mojej Dziewczynce :-)
Anastazzja
Oceanica gratulacje
Melisa bo Twoja córeczka urodziła się malutka, więc ma też mniejszy żołądek
Melisa bo Twoja córeczka urodziła się malutka, więc ma też mniejszy żołądek
reklama
lajtway
A ja mam małego smoka- urodził się 3610g a na ważeniu tydzień po narodzinach- 3895g. Ale ssie jak maszynka. No i małe 56 musieliśmy już schować do kartonu a córcia nosiła te ubranka dłuuugo wiec w lekkim szoku jestem
Melisa- moja córcia tez byłą taka drobinka, bardzo wolno przybierała. ale pamietam ze na jedej wizycie pani doktor popatrzyłą na mnie i męża i stwierdziła że od niektórych dzieci nie należy za dużo wymagać bo jak my szczupli to i młoda nie będzie okrąglutka
Melisa- moja córcia tez byłą taka drobinka, bardzo wolno przybierała. ale pamietam ze na jedej wizycie pani doktor popatrzyłą na mnie i męża i stwierdziła że od niektórych dzieci nie należy za dużo wymagać bo jak my szczupli to i młoda nie będzie okrąglutka
Podziel się: