Ja tez miewam czasem rozterki nad mm po takiej nocy jak dzisiaj - karmienie o 21:00, 24:30, 4:30, 5:30, 6:30, 7:30 i caly urlopowy wypoczynek poszedl sie bujac, znow jestem jak zombie
Ale jak pomysle o wszystkich problemach i dylematach mam karmiacych mm to wiadro zimnej wody na moje pokusy
Moje poczatki cycowania tez byly krwawe i bolesne ale jak teraz sobie patrzymy z synkiem w oczy to wiem, ze warto
Ktoras tu pisala (fiore czy anik, przepraszam, nie pamietam), ze karmienie 2-latka cyckiem jest "niestosowne" (czy podobne okreslenie). Ja tez tak myslalam dopoki nie zobaczylam na zywo tj. w tym brytyjskim dokumencie i teraz juz nie krytykuje mam karmiacych dluzej :-) Jakos mnie ten film oswoil
Andav - a po co Ty pijesz polskie karmi (czy ja zle zrozumialam?)? Chwyc po pyszne Malzbier a znikna Ci alkoholowe pokusy :-) Doje jedno dziennie ale moglabym i 2, tak mi smakuje
Mnie ziolowe herbatki laktacyjne smakuja :-) W skadzie sa: melisa, anyzek, koper wloski.
Banki mleka to moim zdaniem swietny wynalazek. Funkcjonuja we wschodnich Niemczech dla wczesniakow.
Mleko kozie dla dzieci nadal niektorzy kupuja. Mnie osobiscie smakuje jednak owcze - mniam. Jakbyscie mialy okazje sprobowac to polecam
Wikasik - a czemuz Ty zmarnowalas kozie mleko? To ze Tobie nie podpasowalo to sie nie dziwie (mnie trz odrzuca
) ale Wigor na pewno bylby wniebowziety (Nina byla
)
Cos mialam jeszcze chyba dopisac ale nie pamietam, jak sie czyta zaleglosci z calego tygodnia na raz ;-)Najwyzej zrobie edit, jak mi sie cos przypomni :-)