reklama
naftanalek
Fanka BB :)
Dziewczyny macie jakieś sposoby na karmienie butelka?? Jak był mniejszy mogłam odciągnąć mleko i na chwile wyjść i zostawić go pod opieką kogoś innego a teraz już było kilka akcji gdzie ja nie mam prawa wyjść bo on nie będzie pił z butelki i koniec. Dzisiaj próbowałam mu dać moje mleko z butelki i znowu to samo krzyk i wypluwanie
Ja się lepiej załatwiłam dziś mały ma plesniaweczkę zauważyłam też na górnej wardze wiec pewnie dlatego nie chce za bardzo jeśc, wiec ścinągnęłam sobie 50ml mleczka, zrobiłam kleik ryżowy, a mały dalej pluł jak widział!!!
dodałam jabłuszko, też nie pasowało...
widać dzieci dziś nie mają humoru na kaszki
dodałam jabłuszko, też nie pasowało...
widać dzieci dziś nie mają humoru na kaszki
Na suwaczku widze,ze dzidzia ponad 3mc... a jak karmisz piersia tylko to po co te kaszki tak wczesnie ??Najgorsze jest to że mały nie chce dzisiaj próbowałam podać kaszkę ale miał odruch wymiotny, codziennie próbujemy czegoś innego ale nic mu nie pasuje tylko cyc.
ja podaje kaszke, staram sie przynajmniej, zeby mieć wolne 4h chce wprowadzic jakis posilek jeden bezcyckowy
pediatra dzisiaj mi powiedziala, ze takie kaszki to na mleku modyfikowanym, ale dlatego, bo takie jedzonko musi byc cieple, a jak sie swoje cycuszkowe mleko podgrzeje to straci duzo na wartosci.
pediatra dzisiaj mi powiedziala, ze takie kaszki to na mleku modyfikowanym, ale dlatego, bo takie jedzonko musi byc cieple, a jak sie swoje cycuszkowe mleko podgrzeje to straci duzo na wartosci.
Kamila1
Fanka BB :)
Na suwaczku widze,ze dzidzia ponad 3mc... a jak karmisz piersia tylko to po co te kaszki tak wczesnie ??
Jak już wcześniej pisałam to mój starszy syn nie chcial nic jeść do 9 miesiąca tylko wtedy nie było problemu bo siedzialam w domu, a teraz niestety za miesiąc do pracy, a dziecko musi coś jeść.
reklama
mulatka ja zmniejszalam ilosc karmien piersia... wprowadzilam mleko modyfikowane raz dziennie, co znaczylo,ze dwa karmienia piersia mi odeszly, potem dwa razy mleko mod i tak dalej :-) I nie mialam nawalu zadnego ...