reklama
marczelitto85
wurcel purcel
ja nalewam dość dużo bo aż za pępuszek jej.tak że brzuszek cały jest zamoczony w wodzieA jak wygląda samo mycie w tym siedzisku? Bo pewnie i tak trzeba wyjąć bobasa z niego? A przy okazji ile nalewacie wody do wanny?
No u nas na taki wynalazek jeszcze za wcześnie, ale z dużą wanną spróbuję po powrocie do domku i tak kąpię ją w łazience wkładając jej wanienkę do dużej, więc i ona zna otoczenie i mój kręgosłup jest przyzwyczajony do takich harców.
Na początek (wczoraj) też tak zrobiliśmy i było ok. Jak się przyzwyczai do tej sytuacji to się na dobre przeniesiemy do dorosłej wanny A ile się w niej zabawek zmieści
My jeszcze siedzimy w szpitalu, więc na dorosłą wannę poczekamy do przyszłego tygodnia. A z nowości kąpielowych wprowadziłam dziś spłukiwanie czuprynki prysznicem i poszło zupełnie bez stresu. Moja kochana dzielna panienka nawet się nie skrzywiła
reklama
Viktoria_Seres
Fanka BB :)
My na początku kąpaliśmy Pawełka w płynie z Hippa a teraz od około miesiąca stosujemy Emolium, ponieważ walczymy z azs.
Całego Pawełka kąpiemy codziennie ( główkę też codziennie, mimo że nie ma zbyt bujnej czupryny). Paweł bardzo lubi kąpiele i ogromnie uwielbia chlapać i zalewać całą łazienkę wodą. Bez kompania nie spał by nam ładnie całej nocy.
Całego Pawełka kąpiemy codziennie ( główkę też codziennie, mimo że nie ma zbyt bujnej czupryny). Paweł bardzo lubi kąpiele i ogromnie uwielbia chlapać i zalewać całą łazienkę wodą. Bez kompania nie spał by nam ładnie całej nocy.
Podziel się: