reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kanały dla dzieci, co puszczacie?

Mój syn bardzo lubi oglądać Cartoon Network,natomiast ja pilnuję aby nie przekraczał dziennego limitu. Jakość i treść bajek często pozostawia wiele do życzenia... dlatego powinniśmy kontrolować to co oglądają nasze dzieci.

reklama
ja puszczam bajki waybuloo
na disney junior:złota rączka,specjalny agent oso,klub przyjaciół myszki miki i to co ściągnę np.kubuś puchatek.Syn ogląda kilka bajek dziennie

moja córa gdyby mogla ogladałaby w kołko bajki, choc czasami sama mowi, ze chce porysowac niz ogladac, teraz przechodzi etap truskawkowego ciastka na mini mini i ogladala marta mowi ( dosc mądra bajka sama czasami podsluchiwalam :happy:), malego narazie absorbuja piosenki dla dzieci i pogoda :-D

od 1 stycznia w telewizji N startuje zupełnie nowy kanał dla dzieci Nickelodeon: Nickjr w wieku od 2 do 6 lat oraz ich rodziców. Wszystkie treści będą nadawane w języku polskim i dostępne 24 godziny na dobę. Może przypadnie do gustu Waszym pociechom.

No zobaczymy jaką będzie nieść ze sobą treść. Jeżeli będzie ciekawa i rozwijająca to czemu nie.. Wtedy nawet znajomym polecę

u nas króluje mini-mini. I powiem Wam,że chyba jedynie tam te bajki jeszcze dla dzieci. Bo inne kanały - jakieś stwory,roboty i wieczna wojna.

reklama
Do góry