reklama
mamakubusia85
Fanka BB :)
U nas poranek bez bajek nie istnieje, niestety.
Pamietam czasy, kiedy bajka byla o godzinie 19 na tvp 1 i tyle. Teraz jest tego az nadmiar, ale sama korzystam z "porannego uspokajacza", zeby moc w spokoju zrobic sniadanie, wziac prysznic i pomalowac sie do pracy...
My mamy mini mini i rzadzi to ,co jest rano( Kubus oglada bajki tylko rano, no chyba, ze jest u dziadkow) - Harry, mala mysia (czy jak to sie nazywa), Nody (nienawidze tej bajki), Bolek i Lolek (jedyne co ogladam bez patrzenia na zegarek), Pepa (syn uwielbia), Swiat malej ksiezniczki (syn lubi, ja tez bo bajka mowi o problemach dzieci, choc ta ksiezniczka non stop rozczochrana i na bosaka- co mnie drazni no i UWIELBIANA małpka George.
W sobote i niedziele pozwalamy mlodemu ogladac z rana polsat - Gumisie, ScoobyDoo (duchy, potwory niby, ale bez przemocy, ja tez spod kolderki sobie lukam na Scooby Doo P
Pamietam czasy, kiedy bajka byla o godzinie 19 na tvp 1 i tyle. Teraz jest tego az nadmiar, ale sama korzystam z "porannego uspokajacza", zeby moc w spokoju zrobic sniadanie, wziac prysznic i pomalowac sie do pracy...
My mamy mini mini i rzadzi to ,co jest rano( Kubus oglada bajki tylko rano, no chyba, ze jest u dziadkow) - Harry, mala mysia (czy jak to sie nazywa), Nody (nienawidze tej bajki), Bolek i Lolek (jedyne co ogladam bez patrzenia na zegarek), Pepa (syn uwielbia), Swiat malej ksiezniczki (syn lubi, ja tez bo bajka mowi o problemach dzieci, choc ta ksiezniczka non stop rozczochrana i na bosaka- co mnie drazni no i UWIELBIANA małpka George.
W sobote i niedziele pozwalamy mlodemu ogladac z rana polsat - Gumisie, ScoobyDoo (duchy, potwory niby, ale bez przemocy, ja tez spod kolderki sobie lukam na Scooby Doo P
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
U nas tak jak u większości malec ogląda MIN-MINI. Bajki zazwyczaj puszczam mu rano <tak jak mamusiakubusia85>, by móc rano trochę ogarnąć i zrobić śniadanie. Kuba uwielbia "świnkę Pepę" <kupiliśmy mu też na dvd> i "świat księżniczki" obejrzy czasem "świat Elma" <stara się śpiewać po swojemu i naśladuje co pokazują>. Oprócz tego nagrałam mu odcinki "Misia w niebieskim domku" <puszczam mu w weekendy po 1 odcinku> oraz "świat małej księżniczki"
maagnoliaa
Początkująca w BB
u nas na tapecie też najczęściej jest mini mini.
ale wieczorem wieczorynka o 19 jest obowiązkowa, co by nie leciało
ale wieczorem wieczorynka o 19 jest obowiązkowa, co by nie leciało
zabenka
Zaciekawiona BB
Zajrzałam na ich stronkę i rzeczywiście ta strefa malucha czy tam dziecka prezentuje się nieźle. Maja właściwie wszystkie kanały potrzebne mamuśkom i fajnie je opisali. Nie wiedziałam że cbeebies zostało skonsultowane z psychologami. Przetestujemy jutro od rana
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Ja nie puszczam bajek...bo nie mamy telewizora ale jakoś dajemy radę bez tego, chociaż teściowa drąży mi dziurę w brzuchu, ze powinniśmy mieć tv i zeby dziecko czym zabawić!
Mary, dziwne podejście jeśli chodzi o zabawianie . Przecież im dziecko starsze tym fajniejsze są sabawy no i zabawki . Wystarczy zamiast zabawek dać plastikowe pudełeczka i jakieś łyżeczki i uruchomić wyobraźnię :-).
Zabenka, zerknę z ciekawości na tą strefę malucha , co do cbeebies, to nie mam tego kanału ale jak dla mnie jeden mojemu szkraboi wystarczająco wystarczy
reklama