reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kanały dla dzieci, co puszczacie?

U nas również mini mini, jak dla mnie to jest program odpowiedni dla małych dzieci. Parauszka widziałam i macie rację , mi się też z misiem puchatkiem skojarzył. Taka sympatyczna bajeczka. W ogóle zauważylam że wprowadzają nowe bajki... super zawsze to jakiś urozmaicenie i nauka, bo są też edukacyjne.,
Ten Parauszek jest zrobiony starą metodę w znanej wytwórni Se-Ma-For i dla mnie zadna inna bajka nie ma takiego uroku... no i mądra jest :)

reklama
Rewelacyjne są bajeczki na Disney Junior a cudowne dla najmłodszych na BabyTV.. Teraz musielismy je zastąpić MiniMini i powiem szczerze, że od tego zasu mój Starszy Synek "widzi" potwory.. bo bajki niby dla Dzieci, ale np Opiekuńcze Misie bywają dość Mroczne. Marta mówi.. o tutaj tez różnie bywa... często Młody mówi : wyłącz Mama, boję się.. :) noi tak jakoś prawie nie oglądaTV.

To w sumie lepiej , że nie ogląda. ja puszczam nadal MiniMini ale też wybrane bajki.
No i hit to Pingwiny z Madagaskaru ale ma starsze dziecko.

ja tez staram się wybierać bajki na minimini. trafiłam też na słoniczkę Elę i bardzo podobają mi się w niej dialogi, są takie naturalne.

Rewelacyjne są bajeczki na Disney Junior a cudowne dla najmłodszych na BabyTV.. Teraz musielismy je zastąpić MiniMini i powiem szczerze, że od tego zasu mój Starszy Synek "widzi" potwory.. bo bajki niby dla Dzieci, ale np Opiekuńcze Misie bywają dość Mroczne. Marta mówi.. o tutaj tez różnie bywa... często Młody mówi : wyłącz Mama, boję się.. :) noi tak jakoś prawie nie oglądaTV
Oglądałam z dziećmi już chyba wszystkie bajki na mini mini i nie zauważyłam nic niepokojącego.

yaska Elmo???? O której godzinie?? Pisz szybciutko co się załapiemy.

Sezamkowy zakątek leci na mini mini codziennie o 10 rano. Powiem Wam że ja też lubię usiąść i obejrzeć z synem a dzisiaj mu nawet nagrałam bo musieliśmy wcześnie rano wyjść. Po powrocie radość ogromna :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry