reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
wczoraj wieczorem łyknęłam panadol i troche przestało boleć. a dzisiaj jak narazie całe szczescie nerki nie bola, tylko troche brzuch ale to da sie przezyc...
Amelkowa
Fanka BB :)
Rubi ja czekam żeby mi ta macica 'wpadła' z brzucha do przodu i przestała uciskać - mam nadzieję, że to podziała i nie zaostrzy mi się stan z wodonerczem...Amelkowa... jak chcesz troche brzucha to jutro dostaniesz moj ;-p ja juz tej pilki udzwignac nie moge a jak pomysle ze jeszcze z 6-7 tygodni to..... no ale juz nie narzekam zeby sie Monisia nie poczula w obowiazku do wczesniejszej ewakuacji ;-)
mnie to czeka w tym tygodniu... Lekarz przypisał badanie na 50g glukozy.też miałam odrazu 75g glukozy. po pół godziny to myślalam ze mi serce z klatki wyskoczy,ale po godz. wszystko wróciło do normy.
ja czytałam że glikoza w moczu pojawia się jak podnosi sie poziom we krwi. a dawno temu miałas robiony GTC i glukoze na czczo??
Co do uciskania na przeponę - w 15 - 16tc jak śpiewałam z dziećmi piosenki w przedszkolu to po kilku wersach miałam zadyszkę, co by było terazMi mała strasznie uciska przeponę.
Wczoraj nie mogłam gadać hehe
Odebrałam wyniki posiewu moczu - hurraaaa!!! Ujemne!!!
Oby tylko wytrzymać....
gratuluję dobrych wyników ;-)
u mnie bez zmian, ale mam wrażenie że mi piasek, albo jakiś mały kamyczek wędruje w dół...
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
coś tu cisza, mam nadzieje że u was wszystko ok.
ja dzisiaj się troche lepiej czuje, a jutro wizyta u gina. ciekawe co powie. i bedziemy wazyc mala..juz sie nie moge doczekać:-)
ja dzisiaj się troche lepiej czuje, a jutro wizyta u gina. ciekawe co powie. i bedziemy wazyc mala..juz sie nie moge doczekać:-)
reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
Rubi Jasiek chłop jak dąb - ma się rozumieć, ale po co Monisia ma być jak dąb? ;-)
Neverend będzie dobrze ;-) bądź dobrej myśli. Ja bym też z chęcią popatrzyła na moją niunię... Wizytę u gina mam 7 lipca i tam wyproszę skierowanie na usg nerek, ale pewnie ginekologicznego mi nie zrobi, skoro ostatnio tak dokładnie ją zbadał...
Neverend będzie dobrze ;-) bądź dobrej myśli. Ja bym też z chęcią popatrzyła na moją niunię... Wizytę u gina mam 7 lipca i tam wyproszę skierowanie na usg nerek, ale pewnie ginekologicznego mi nie zrobi, skoro ostatnio tak dokładnie ją zbadał...
Podziel się: