reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kamica nerkowa, zapalenie pęcherza w ciąży

reklama
no ja juz biore 3 żelazo najpierw był tardyferon, ale po nim miałam problemy z wypróżnianiem, w szpitalu stwierdzili ze wcale nie mam anemi wiec nic nie brałam, a poniewaz chodze do 2 ginów(panstwowo i prywatnie) to panstwowy po szpitalu zalecił biofer folik(brałam go 1,5 tyg.) a mój prywatny gin stwierdził ze on ma słabe działanie i mi kazał brac ferrum lek do zucia(tez biore 1,5 tyg.), niedobre to jak nie wiem co:) no ale zobaczymy jakie beda wyniczki:)

no tak...tego można było sie spodziewać:-(...a juz się cieszyłam bo ostatnio miałam jak to mój gin powiedział jak na mnie to idealny wynik moczu a teraz znów kicha:-(...liczne bakterie, leukocytoza, białko sie podniosło...ahhh szkoda gadać...dobrze ze chociaz hemoglobina nie spadła(10,2)

Mam nadzieję, że pijesz, czy połykasz żurawinkę.
Zapytaj gina o Urosept - to bezpieczny lek ziołowy,
który działa pozytywnie na zapalne stany ukł. moczowego.
Inne środki mnie nieznane...

Oj, jaka cisza...
Wczoraj miałam wizytę u gina...
Cholewcia - znów zapalenie w pochwie i ten okropny Marcimor...
Jakież to niepraktyczne globulasy! Dobrze, że chociaż pomagają.
I w dodatku najgorsza ciążowa dolegliwość w postaci chemoroidów...
Jestem zatkana z każdej strony...
No cóż...Teraz czekać do wtorku na USG małej...Ciekawe co u niej?
A u Was?
Nic nie słychać...

reklama
moja panna wczoraj chyba jakis kickboxing uskuteczniala...
mam wrazenie ze sie ulozyla poprzecznie... ale na sierpniowkach dzieczyny pisza ze tez tak wczoraj mialy wiec moze nasze dzieciaczki sie poumawialy ;-)
jak wczoraj podliczylam to malo wypilam, maly sikalam a nie bolalo ;-) chyba ze tak sie skupilam na tym co robi mala ze nie zwrocilam uwagi na nereczke :-)

Do góry