reklama
smerfi1986
Fanka BB :)
Witam! Może reaktywujemy to forum. Przyszłe mamy z Kalisza i okolic odezwijcie się. Ja mieszkam 10 km od Kalisza. Niedaleko Żelazkowa. A wy? A może są młode mamy które mogą się z nami podzielić informacjami o kaliskiej porodówce. Co zabrać do szpitala np?:-)
smerfi1986
M.in. co zabrać do szpitala, bo podobno różnie to bywa, zależy od szpitala, jakie wrażenia ze szpitala itd. Będę wdzięczna za informacje:-)
Wiesz co z tego co pamiętam to dla siebie trzeba było zabrać podstawowe rzeczy, kosmetyki, kubek, sztućce, ręczniki a dla dzidziusia tylko chusteczki nawilżone bo resztę zapewniał szpital. Tak samo nie trzeba było brać podkładów poporodowych bo też były, ale ja za kilka dni będę dzwoniła do szpitala żeby zapytać czy nic się nie zmieniło i jakby coś to dam Ci znać :-) A generalnie na szpital nie mogę narzekać, tylko jedna moja rada nie idź rodzić sama, zabierz kogoś, zawsze to jednak bezpieczniej i jakoś tak przyjemniej
smerfi1986
Dziękuję bardzo za info. Jak będziesz wiedziała coś więcej to daj znać, będę wdzięczna:-)
Tak jak mówiłam nic się nie zmieniło :-)Dziękuję bardzo za info. Jak będziesz wiedziała coś więcej to daj znać, będę wdzięczna:-)
reklama
Karolina1983a
podwójna mamusia ;)
Hej
Czy są jakieś mamusie (obecne i przyszłe) z Kalisza?
Czy są jakieś mamusie (obecne i przyszłe) z Kalisza?