reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kalisz i okolice

Cześć dziewczyny!
Mieszkam od jakiegoś czasu w Kaliszu i pomijając kilka parkowych wiewiórek, znanych mi z imienia, nie zdążyłam poznać tutaj nikogo, nawet nie wiecie jak się naszukałam stowarzyszenia, klubu czy tez jakiegokolwiek innego przejawu aktywności młodych kaliskich mam... zniechęcona zaprzestałam poszukiwań na dłuższy czas a dzisiaj tak z nudów wpisałam kilka fraz i taka niespodzianka!!:-)

Witam wszystkich!! Mam cichą nadzieję, że ktoś tu jeszcze czasami zagląda.
Jestem mamą 12-miesięcznego brzdąca płci żeńskiej chętną na spacer po Kaliszu w każdą pogodę... no może prawie każdą.

reklama
Mam 23 lata, dzidziuś planowany, obecnie 20 tydzień, najprawdopodobniej dziewczynka, ciąże prowadzi pan Nawrocki, poki co czuje się super i mam nadzieję że tak zostanie :) a ty kinia83111 z brzuszkiem? Mamusia? Czy może starajaca.sie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey, jak fajnie że sie odezwałeś. Ale szkoda ze nie często tu zaglądasz.
U mnie leci 30 tydzień i rownież chodzę do doktora Nawrockiego. Jak dla mnie super fajny lekarz. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. To moja pierwsza ciąża, mam 33 lata Jesteśmy po in vitro....
W brzuszku siedzi Maja. Nasz upragniony skarbek. Gdzie będziesz rodzic ? My w Kaliszu choć dużo negatywnych opinii niestety. Ale liczę na Doktora wiec jakoś strasznie sie nie boje.

reklama
hej mamusie przyszłe i obecne z Kalisza i okolic, ja z Kalisza nie jestem - mam jakieś 60-70km., ale będę tu rodzic w marcu - o ile dotrwamy do marca... chcę za wczasu spakować torbę i dla siebie i dla synka, stąd pytanie odnośnie sytuacji aktualnej - co jest potrzebne do szpitalaco wziąć dla siebie a co dla dziecka??podpowiedzcie proszę, nawet jak rodziłyście kilka lat temu to na pewno znacie mamy, które rodziły tam w niedalekim czasie...bede miec najprawdopodobniej cc. z góry dziękuję za podpowiedzi

Do góry