reklama
Przeczytalam wszytkie wypowiedzi i zaczynam sie bacJa wlasnie mam takie bole jak na @ i brzuch twardnieje jak kamien,a do tego bole krzyzaW moim przypadku skurcze porodowe to tak jak ból na @, po prostu boli brzuch na początku boli trochę a potem coraz mocniej i mocniej, niektore kobietki mają też bole krzyżowe, te ponoć sa o wiele boleśniejsze, ale ja ich nie mialam więc tak naprawdę nie wiem.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja do kapieli kupila z NIVEA ale jeszcze na pupcie musze ten SUDOCREM kupic :-)
Dzikei dziewczyny ze jestescie bo my takie nie doswiadczone to sie nie znamy :-)
Motylku ty sie juz nic nie martw moze to tylko cie dzis tak straszy a jak nie to juz masz36 tydzien wiec spokojnie :-)
Dzikei dziewczyny ze jestescie bo my takie nie doswiadczone to sie nie znamy :-)
Motylku ty sie juz nic nie martw moze to tylko cie dzis tak straszy a jak nie to juz masz36 tydzien wiec spokojnie :-)
blond_20
Czarownica
Dorotko ja wlasnie sie na ten Sudocrem zamierzalam ale nie zauwazylam ze mama mi kupila jakis z Rossmana na odparzenia juz...hmmm. ciekawe jaki on bedzie ...ale kupila bo byla promocja i kosztowal 5 zl za 150 ml wiec nieduzoa normalnie chyba 2 zl wiecej....on jest z tj serii babydream, jeszcze mam talk i balsam z tego samego...ciekawe czy sie sprawdzi ....
a ja sie pochwalezmienilam tydzien temu krem na rozstepy i przeciw nim na Eveline i sluchajcie ZNIKNELYpo tygodniu. jestem w szoku po prostu. bo mi wyskoczyly na tylku te rozstepy mimo ze od 4 miesiaca codziennie sie smarowalam wlasnie z Rossmanna a teraz moment i nie mam:-)
a ja sie pochwalezmienilam tydzien temu krem na rozstepy i przeciw nim na Eveline i sluchajcie ZNIKNELYpo tygodniu. jestem w szoku po prostu. bo mi wyskoczyly na tylku te rozstepy mimo ze od 4 miesiaca codziennie sie smarowalam wlasnie z Rossmanna a teraz moment i nie mam:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Asiu to fajnie, że kremik ten pomógł na rozstępy.
Widzę, że tu już tematy typowo porodowe.
Ja też się obawiam tych bóli. Najgorsze jest to, że musiałabym od razu jechać do szpitala na cesarkę - ponieważ moje maleństwo się uparło i nie chce się odwrócić.
Myślę, że wytrzymam jeszcze do następnej wizyty u lekarza (22.09) i poznam w końcu datę cc.
Ja też się obawiam tych bóli. Najgorsze jest to, że musiałabym od razu jechać do szpitala na cesarkę - ponieważ moje maleństwo się uparło i nie chce się odwrócić.
Myślę, że wytrzymam jeszcze do następnej wizyty u lekarza (22.09) i poznam w końcu datę cc.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Sylwuś może jeszcze się obróci.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
SYLWIA jak zaczniesz rodzic to w szpitalu cie jeszcze zbadaja jak ulozone jest dziecko i podobno dzidzia moze odwrocic sie przed samym porodem wiec narazie nie badz jeszcze pewna ze bedziesz miala CC :-)
Dziewczyny ja sie zaczynam bac tego porodu chociaz i tak wiem ze nastąpiale boje sie ze pozniej niedam sobie rady z takim malenstwem, chodziłam do SR , czytam poradniki i takie tam a strach jest, wstyd się przyznac ale chyba nawet niewiem jak sie dziecko ubieratych rzeczy tyle. Takie obawy sa normalne?I mam stracha ze przez to ze sie boje to przenosze ciąze:-(
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ewela spokojnie - wszystkiego się nauczysz a w szpitalu możesz poprosić o pomoc położną.
Pozrozmawiać z innymi mamami i napewno doradzą.
Ja też miałam wątpliwości i gdzieś tam jeszcze są, ale damy radę zobaczysz.
Pozrozmawiać z innymi mamami i napewno doradzą.
Ja też miałam wątpliwości i gdzieś tam jeszcze są, ale damy radę zobaczysz.
Podziel się: