reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

reklama
Kindzia kącik jest poprostu bajeczny :) Juz wszystko gotowe tylko czekać az synusia polozysz w tym lozeczku...ah jo jak by to westchnall krecik.. jeszcze troszkę :happy:

Kindzia - bajka! Ślicznie !!! Bardzo mi sie podoba już wszytko gotowe tylko czekać jak dzidzke polozysz ;-)

Kindzia- naprawdę bardzo ładny masz kącik dla dzidzi :))

A to łóżeczko mojej królewny IMG_9103.jpgIMG_9104.jpgIMG_9105.JPG

Kamila śliczne łóżeczko
Kindzia śliczny kącik,już wszystko gotowe na przyjście,a łóżeczko mamy takie samo tylko kolor inny

no u mnie jeszcze troszkę trzeba,ale już pomału jakoś to wygląda,komoda u mnie tez zapchana:-D

reklama
dziewczyny jak ładnie!
miska- zakatek maluszkowy- super! fajna komoda!
kindzia- nooo full wypas normalnie, ale jak zawsze u Ciebie!!
kamilka- wypasne lozeczko i posciel!!

to tylko ja jakas dziwna jedna jestem :eek:
moja fobia 'kurzowa' mi sie wlaczyla i wszystkie misie, pozytywki, karuzelki, kocyki, rozki .........i ogolnie wszystko poprane, ale nic nie wystawione na wierch, chociaz ja ide do szpitala w pon. a i do tego lozeczko zakryte wielkim kocem :-D
jeszcze bym kolyske z checia zakryla, bo jest materialowa i tez na czysto wyprane cale to poszycie jej, ale juz nie bede przeginala, bo stoi w salonie i wygladala by troche dziwnie z narzuconym nastepnym kocem :-D

tak jak tu juz ktoras z Was pisala, posciel dla nas tez nowa, czysta wyprana w dzieciowym proszku, ale to wszystko moj maz bedzie zakladal i wystawial przed samym naszym przyjsciem.
aaa tam przynajmniej bedzie tez mial jakis swoj wklad w przygotowania, a co!

Do góry