reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

reklama
aaaaaaaaaaaaa ja mam identyczny wzór pościeli do łóżeczka:-):-)
ja to bym z checia chciała różową ale kupowaliśmy duzo wczesniej zanim nie wiedzielismy jaka jeszcze płeć bedzie dlatego taki kolorek nautralny no ale i tak mi sie podoba, Roksanie chyba tez bo szaleje cały czas w brzuchu jakby czuła ze sie kacik dla niej szykuje :)

Pokażę Wam mój kącik dzisiaj zrobiłam dla malutkiej :tak: Niestety duży nie jest, bo i pokoik mały a zdjęcia zrobione tel więc jakość kijowa :-(

Zobacz załącznik 433450Zobacz załącznik 433451Zobacz załącznik 433452 Zobacz załącznik 433637

Łózeczko narazie z misiami, bo myślę gdzie je upchnąć a półki podświetlane dlatego tak się odbija :-D
wow ślicznyy kącik a jak mi sie podoba ten baldachim ;-)

a to malutki kącik naszej Roksanki :)) więcej może w trakcie wyjdzie :))Zobacz załącznik 433689Zobacz załącznik 433690Zobacz załącznik 433691
Ahh śliczny kącik i ten komplet poscieli tez sliczny;-)

lastpetunia pięknie, uwielbiam baldachimy choć to niby tylko źródło kurzu, ale jak cudownie wygląda :-)
i mnie również, niby siedlisko kurzu ale z drugiej strony jak się nie ma pokoju dla dziecka tylko mały kącik to od razu się przytulniej robi, ja jutro jadę do hurtowni i jeśli tam nie znajdę ładnej pościeli to mam upatrzony taki komplet
liliowy z krówką :-)
ARUŚ 9 elem. POŚCIEL HAFT Z MOSKITIERĄ 120*90 (2085973505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

inamorate, lastpetunia ślicznie będą miały Wasze dziewczynki

u nas też pokoik gotowy :), wydaje mi się że jest całkiem przytulnie, przynajmniej na tyle ile się dało :-)

reklama
Do góry