reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

perelandra -ja mieszkam kolo tego sklepu ONO z tymi tapetkami misiowymi. To są prostokąty całe. Nie widziałam na sklepie samych "wlepek" misiowych.. ps. zawsze mozesz wyciac:D

Maria - piękne malowidełko. :-))) Ja kiedyś sie pobawię jak przestrzeń będzie większa. Super:D...wyrko też ekstra:)))

nusia - jasno, schludnie.. lubię:D bardzo przyjemnie.
Twoje szafki nocne mnie się podobają;-))

reklama
takie naklejki rozne mozna dostac w sklepach papierniczych, w castoramie, w brico marche, auchan, tesco...bla bla...no często i gęsto;p u nas w brico marche ostatnio były takie 3d fajowe... jak mała podrosnie to sobie wybierze. co za dużo to nie zdrowo teraz u nas:p

reklama
Do góry