reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kąciki/pokoje marcowych brzdąców

reklama
dziękuję za miłe słowa dotyczące pokoiku, staram się żeby był przytulny, jeszcze kilka rzeczy chciałabym zrobić, ale na razie sobie daruję, jak będzie synek starszy to mu jeszcze jakieś fajne pojemniki na zabawki chcę wstawić i coś na ściany udekorować delikatnie, dziś oglądałam w Biedronce te naklejki, ale na razie stwierdziłam, że na razie to zbędne bo i tak na początku na to dziecko nie zwraca uwagi żadnej :happy2: no i najważniejsze że już jutro powinno przyjść łóżeczko ono doda już konkretnego charakteru w pokoiku że to taki dziecięcy :tak::-)
ale naklejki są całkiem sympatyczne, nie za duże i jak dla mnie to bardziej są na dekorowanie np mebelków

edit. wczoraj doszło łóżeczko i mąż już złożył i powiesił półkę :D
4.jpg1.jpg3.jpg

Ostatnia edycja:
agusia mina Kevina mówi sama za siebie, co do jego pokoiku - ładny :tak:

Maria łóżeczko wymiata, a talentu do rysunków zazdroszczę mocno (pozytywnie), mega po prostu

nusia przepiękny kącik - bez dwóch zdań bardzo ekonomiczny i wygodny będzie

anula no i ładnie to wszytsko wyszło - spokojnie i stonowane - ekstra

Kubusiowej pościeli nie mam już siły oglądać, ale też na pewno jest prześliczna ;-):zawstydzona/y:

dziękuję za miłe słowa dotyczące pokoiku, staram się żeby był przytulny, jeszcze kilka rzeczy chciałabym zrobić, ale na razie sobie daruję, jak będzie synek starszy to mu jeszcze jakieś fajne pojemniki na zabawki chcę wstawić i coś na ściany udekorować delikatnie, dziś oglądałam w Biedronce te naklejki, ale na razie stwierdziłam, że na razie to zbędne bo i tak na początku na to dziecko nie zwraca uwagi żadnej :happy2: no i najważniejsze że już jutro powinno przyjść łóżeczko ono doda już konkretnego charakteru w pokoiku że to taki dziecięcy :tak::-)
ale naklejki są całkiem sympatyczne, nie za duże i jak dla mnie to bardziej są na dekorowanie np mebelków

edit. wczoraj doszło łóżeczko i mąż już złożył i powiesił półkę :D
Zobacz załącznik 430563Zobacz załącznik 430564Zobacz załącznik 430565
ślicznie to wygląda,uwielbiam takie mebelki

To ja pokażę pokój Natalii (w marcu skończy 3 lata). Hubert będzie miał kącik w naszej sypialni (jeszcze nie gotowy) a do osobnego pokoju przeprowadzimy go gdy będzie miał mniej więcej dwa latka (z Natalią to się b. sprawdziło).

reklama
Do góry