reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

TYGRYSEK ślicznie kolorowo :))
PAULINE również super :))

A u nas będzie łóżeczko rozłożone jak pojade do szpitala :)M tym się zajmię :))jakoś nie spieszy mi się teraz kompletnie...

reklama
My w sumie pokoiku też nie mamy jeszcze urządzonego, wymyśliliśmy, że zajmiemy się tym w kwietniu, jak nasze dziecko będzie miało już pół roczku skończone no i może przyjdzie pora spać we własnym pokoiku.:happy2: Na razie stoi pusty, tzn. stoi tam sobie tylko wózek i bujaczek i się wietrzą :blink: A kąciki spaniowo pielęgnacyjne mamy dwa. Jeden w sypialni a drugi w łazience. Kupiliśmy do łazienki dodatkowy stół do przewijania i tam też będziemy kąpać. Właśnie czekamy na ten przewijak, żeby go już rozłożyć i wszystkie niezbędne rzeczy na półeczkach poukładać.

pauline slicznie tam! szkoda ze sie wyprowadzacie bo ladnie to wszystko wspolgra z tymi czekoladowymi scianami. Bardzo mi sie podoba!

Tygrysek1985- bardzo ładny pokoik taki kolorowy :tak:
pauline- super pokoik taki stylowy :-D
My niestety nie mamy jeszcze kącika ale robi się pomalutku, myślę, że może jutro dodam fotki (jak się skończy :-p) a teraz pochwalę się moim rękodziełem, 3 dni z tymi literkami walczyłam :tak: (zainspirowała mnie: kasieczek)
fifi.jpg

reklama
Do góry