reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

reklama
Axari, będzie dywanik taki z drogą dla samochodzików, widziałam takie w sklepie i jak Hubi zacznie raczkować to dostanie :) na razie nie kupuję bo nie lubię odkurzać dywanów hehe :)
Ja mam u Tomiego w pokoju taki:
http://www.acecarpet.pl/ace24/wykladziny_dziecinne/little_village/img_4262.jpg
Tez go kupiłam pozniej, na poczatku mial gołą podloge :-)
A w sumie dopiero od niedawna zauwazylam, ze bawi sie na niej samochodzikami, wczesniej sluzylo to tylko jako wykladzina :-)

mam identyczny :))Domiś szaleje na nim autkami zabawa ze hej a Alanek też juz się bawi(wczesniej to jeździł i po domkach hehe zamiast na ulicy) :))
heh, Tomi mi czasami odwleka moment wyjscia do mycia wieczorem albo potem do spania i nie pojdzie prosto przez pokoj, tylko idzie dokladnie tak, jak te ulice biegna ;-)

Kasia pokoik rewelacyjny!!! Swietny pomysl , widac ze oboje wlozyliscie w to duzo serca i z jaka przyjemnoscia wam to zapewne poszlo! Sama bym sie tam chetnie wprowadzila. Masz zdolnego meza! Medal wam sie nalezy za ten pokoik.

Axari, to pranie w pralce mnie przekonuje :tak:

Ayni, przyjemność jest choć było naprawdę ciężko to wszystko poskładać, ale dobrze że mamy oboje ten sam gust i przynajmniej co do projektu była pełna jednomyślność :) mam nadzieję że Hubert jak zagada to nie powie że mu zrobiliśmy obciachowy pokój, bo byłoby nam przykro.

reklama
Kasia pokoik rewelacja.... normalnie co chwile na niego zagladam,wszystko ladnie rozplanowane i jaki duzy :-) Maluszkowi napewno sie spodoba, ;-) Męza to masz zdolniache- nic jak tylko pogratulowac Wam kreatywnosci;-)

Do góry