reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kąciki, pokoiki, pałacyki - czyli gdzie (za)mieszka dzieć?

Zobacz załącznik 493597Zobacz załącznik 493598Zobacz załącznik 493599Zobacz załącznik 493601Zobacz załącznik 493602Zobacz załącznik 493603Zobacz załącznik 493604Zobacz załącznik 493605

Już skończone. Wczoraj o 21 skończyliśmy przyklejać naklejki (ciężko było i ponad 4 godziny nam na to zeszło). Meble robił samodzielnie mój mąż - wyszło dużo taniej niż kupienie w sklepie :) oby dzieciowi się spodobało.

piękne
cudo
rewelacja

reklama
KasiaP-P Twój pokoik to dla mnie mistrzotwo świata, takie pokoiki w które trzeba było włożyć mnóstwo pracy najbardziej cieszą, wiem coś o tym ;-)

Pozstałe oczywiście też śliczne.

A to mój pokoik dziewczynek, jestem z niego szczególnie dumna, gdyż większość rzeczy pochodzi z lumpeksów- z polowań w pierwszej ciąży. Łóżeczko, bujaczek, półki ktoś chciał się ich pozbyć więc skorzystaliśmy. (polecam tablica.pl :)). Tylko naklejki na ścianach są nowe- hello kitty z chińskiego za 6zł, gwiazdki na suficie, które wiszą też nad łóżeczkiem dzidzi i świecą w nocy-5zł i firanka na oknie to Oliwki prezenty z 4 urodzinek. Zabawki na łóżeczku i pościel są po Oliwce, komplet pocieli zakupiony w lumpeksie heh. A ta sofka w lewym rogu rozkłada się na płasko do spania, Oliwka na niej śpi, kupiliśmy za zwrot podatku na allegro, za nie całe 200zł jest rewelacyjna, bo dziecko nie spadnie, można zdjąć całą tapicerkę do prania i nie posiada w sobie żadnego twardego elementu, sama gąbka. Nie patrzcie na rozłożoną wersalkę bo teraz ja tam śpie i nie chciało mi się składać :) Cieszę się, że mimo, że mieszkanie jest wynajmowane, już 4 lata to właściceilowi kompletnie nie przeszkadzają żadne dziury w ścianach etc. bo czytałam, że któraś miała z tym problem.
No to fotki:

tygrysek bardzo sprytnie urzadzone, mozesz byc z siebie dumna :) ja tez kombinuje zawsze. To nie sztuka ladnie urzadzic za kupe kasy, ale zrobic cos zupelnie z niczego ;)

A taki mocno niebieski kojec (link wrzucam) Wam się podoba?
kojec-lozeczko-chicco-open-sea-nowosc.jpg
Wypatrzyłam w fajnej cenie no i choć kolor daje trochę po oczach, to myślę że do chłopcowo urządzanego pokoiku to może być super. Jak uważacie?

A taki mocno niebieski kojec (link wrzucam) Wam się podoba?
Zobacz załącznik 493981
Wypatrzyłam w fajnej cenie no i choć kolor daje trochę po oczach, to myślę że do chłopcowo urządzanego pokoiku to może być super. Jak uważacie?

kolor jak najbardziej, czemu nie ! Tylko czy to stabilne bedzie? Z jakiego materialu wykonane? Wyglada tak troche plastikowo jak lozeczko turystyczne. Jak maluch troche podrosnie to juz nie bedzie sie sprawdzac , no chyba , ze ktos sie o to nie martwi. Ja osobiscie wzielam drewniany kojec, ze wzgledu na stabilnosc , ale to moja subiektywna opinia. Kolor w kazdym badz razie super!

reklama
Do góry