julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Teraz jak juz cos wiecej robimy w mieszkaniu to wszystko zaczyna sie kompletowac to az chce sie kase wydawc bo widac efekty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam sie :-)Takie same...........!!!!!
wywieszonego czy ogólnie czynnosci jaką jest pranie w pralce ustawionej w łazience??? czasem na obie nie ma innego wyjscia...
w lecie w sensie ...na powietrzu, bez suszarki...pranie schnie w niecala godzine...a w suszarce wiadomo ...ok 2,5h..ale miekkosci nieporownywalna)
Julita tylko nie przekombinuj,prostota jest najlepsza,zwlaszcza jesli nie mamy szczegolnej smykalki do projektowaniamoje niezastąpione ekspertki mam pytanie czy ładniej i gustowniej będzie położyć panele wszystkie takie same czy bawić się w różne odcienie? tzn do każdego pokoju inne???
dziękuje za rady
że niby ja nie mamJulita tylko nie przekombinuj,prostota jest najlepsza,zwlaszcza jesli nie mamy szczegolnej smykalki do projektowania
Doradzicie jakie są teraz "na topie" żyrandole??? takie żeby dopasować do niego kinkiety???
I uważacie że do biało-szarej łazienki można dodać jakiś trzeci kolor typu dodatki???
dziękuję za podpowiedzi
a takie wybraliśmy panele http://www.panele-zywiec.pl/images/panele_podlogowe/classen/life/dab_alaska.jpg
Pewnie po czasie....ale mam opoznienie hehezartujesz chyba?naprawde wolisz pranie z suszarki niz takie pachnace swiezym powietrzem?
suszarka to u mnie ostatecznosc,niecierpie,to pranie taki wytlamszone
Pewnie po czasie....ale mam opoznienie hehe
Podejrzewam,ze zalezy od suszarki...moja jest rewelacyjna skormnie rzecz ujmując :-)))..i po suszeniu w niej nie musze prasować wiekszosci rzeczy....mam odpowiednie programy .... cos w stulu do szafy.... a pranie ze sznurka w lecie mimo plynow zmiekczajacyhch jest sztywne wg. mnie....ale to kwestia gustu. Jedni wola tak a drudzy tak.