reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Elwi super to lozko, ja sie zastanawiam czy dla Mai juz kupic duze lozko cz zostawic jeszcze lozeczko

reklama
zamówiliśmy już regał, głowa mnie rozbolała o tego "projektowani"oby efekt końcowy był zadowalający........trzymajcie kciuki:tak:

zostały mi 2 opcje
łóżeczko kritter ikea, białe z owieczkami
i ten piętrus, tylko on nie ma białego, ale ma fajne zagłówki

Justme czy materacyk do tego z ikea jest 160x70 czy tylko ich materacyki pasują?

no i u nas skończyły się białe krzesełka, będę musiała poczekać :baffled:

A ja zaszalalam i mam w pokoju ceglasta sciane bardzo i sie ona podoba;)
Mam pytanko doradzicie jakies mebelki lazienkowe? Szukalam po necie ale nic mi w oko nie wpadlo.

reklama
Ale ściana z cegły, czy farba w kolorze ceglastym?

DO Twojej łazienki, to chyba białe mebel...? Czy szare? Myślę, że najłatwiej byłoby Ci zrobić na zamówienie.

Do góry