reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Firanki - panele też chcę wykończyć identycznym odcieniem, na nich wzór jest kolorowy (piraci), ale też są elementy błękitne. To by było tyle z kolorowych dodatków, no ewentualnie jakaś lampa, ale już nie musi być koniecznie błękitna - znalazłam coś takiego, tematycznie pasuje do firan:

Jaki z jasnych kolorków by pasował do tej "kołowacizny", co nawymyślałam?:eek:

Lenkaa- no trochę będzie się działo, zwierzyniec na dywanie, piraci na oknach i lampie.. to chyba zostałabym już faktycznie przy ścianach ecru/ beż...........

Bali, mów co chcesz, zdolniacha jesteś!

reklama
Chyba faktycznie za dużo będzie się działo ;) Zmienię koncepcję na pomarańcz i dobiorę firankę ze zwierzętami - tam mam większy wybór, piraci pasowali mi jedynie kolorystycznie ;) To ze ścianami będzie mniejszy problem

No to niezła jazda się szykuje...
Bo ja już też planuję który wzór zrysować. Tzn. Jagoda musi wybrać dla siebie. Za Jaśka sama zdecyduje, chłopak ma upsa.
Kiedyś, jeszcze w podstawówce namiętnie przerysowywałam malowanki. Może jak sobie potrenuję to uda mi się któryś z motywów przenieść na ścianę:)

Ooooo! Oleśka, ty się z talentem nie zdradzasz widzę... :evil: to ja też zamawiam u ciebie takie malowidło! :-p tylko dobrze wyceń cudo :) :tak:

witam:)

co do walentynek to tak pół na pół, ale nie mam siły ciągle zabiegać

co myślicie o takim wzorku na płytkach? do łazienki?
taka popielata szarość???? mnie w realu się podobają ale nie wiem czy do łazienki pasują:confused:

Załączniki

• ccccccccccccccccccccccccc 001.jpg
    ccccccccccccccccccccccccc 001.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 58
julita, wzor jest fajny ale sie zastanów, czy za 10-15 lat będzie Ci się nadal podobał... ja sama zdecysowałam sie na kafle ze wzorem dla ozdoby tylko w dwóch miejscach.. ale nei wykluczam ich wymiany za kilka lat jak bedziemy lazienke robic....
i zastanow sie czy wzor popielato szary nie bedzie aż nadto smutny... chyba ze reszta kafli bedzie jasniutka... nie polecam bieli....

reklama
Julita nie wiem czy Ci ktoś doradzi z kaflami, bo jak nas tu z 60 pisze tak każda będzie miała inny gust

Krewetka ja dziś z pracy wracałam 20-30 km/h, wszyscy tak jechali po lodzie, koła boksowały, rzucało auto na boki i my wcale nie mieszkamy na odludziu

Zgadzam się z Bali- każdej będzie się podobało co innego... Ja np. wolę gładkie kafle i dekor w postaci jakiejś faktury czy np. kamieni... a kto inny będzie wolał właśnie jakiś wzór. Wiolan pisze, że nie poleca białych, a ja- gdybym robiła łazienkę teraz- chciałabym białe własnie:-p Obiektywnie- płytki są ładne, ale też bym się bała, czy po jakimś czasie mi się ten wzór nie opatrzy...

Co do jazdy samochodem... ja mam napęd na tył, więc dzisiaj miałam stan przedzawałowy ze sto razy:eek:

Do góry