reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
JustMe WWWWWWOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!
Zamurowało mnie. Boski ten pokoik, taki ciepły i przytulny. Nie wyszłabym z niego

Zamurowało mnie. Boski ten pokoik, taki ciepły i przytulny. Nie wyszłabym z niego

Co do gamy kolorystycznej- to ja uwielbiam takie beżowo- brązowo- drewniane wnętrza, trochę rozbielone... Ale w pokoiku juniora nie mogłam być taka "mdła";-), stąd te motyle. I później okazało się że ochraniacz właśnie i reszta tego kompletu (planuję dokupić później pościel) ma malutkie elementy różowo- niebieskie właśnie!:-)
Koplet łóżeczkowy kupiony w Mothercare:-) W planach jest jeszcze taki "fartuch" na fotel- niestety ostatnio nie było w Ikei koloru który chcę.....
JustMe5 dech mi zaparło. Słów brak. gratuluję inspiracji i talentu. Al te motyle, o których piszesz są faktycznie świetnie i robią niesamowite wrażenie na całym stonowanym tle.
julienx, byłabym niesprawiedliwą i złą Foremką gdybym i Twojego pokoiku nie pochwaliła. Podoba mi się również. ZAbudowa pomysłowa i jakże praktyczna.
Zadzroszczę Wam przestrzeni, pomysłów i chciejstwa. Bo mi niestety juz czasami nie tyle chęci, co czasu i sił brak, jak ma się u boku dwie małe córy i męża, co nawet ziemniaków nie umie ugotować
Dziewczyny może któraś z Was zna się bardziej na kolorach niż ja i podpowie mi jakie odcienie/kolory ładnie komponują się z pomarańczowym...poniżej wklejam znaleziony gdzieś tam taki podstawowy próbnik kolorów bo ten pomarańczowy (oznaczony literką t, obok koloru żółtego) jest zbliżony do koloru moich ścian (może ten na ścianach jest bardziej żywy). Chciałabym nad łóżeczkiem dziecka zrobić rysunki (farbami) różnych zwierzątek, ale poza zielonym to sama nie wiem jaki kolor pasuje żeby ładnie było 
A zwierzątka (podaję kilka dla przykładu) mają wyglądać mniej więcej tak tylko oczywiście mają być w kolorze
A zwierzątka (podaję kilka dla przykładu) mają wyglądać mniej więcej tak tylko oczywiście mają być w kolorze
Załączniki
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Dziewczyny może któraś z Was zna się bardziej na kolorach niż ja i podpowie mi jakie odcienie/kolory ładnie komponują się z pomarańczowym...poniżej wklejam znaleziony gdzieś tam taki podstawowy próbnik kolorów bo ten pomarańczowy (oznaczony literką t, obok koloru żółtego) jest zbliżony do koloru moich ścian (może ten na ścianach jest bardziej żywy). Chciałabym nad łóżeczkiem dziecka zrobić rysunki (farbami) różnych zwierzątek, ale poza zielonym to sama nie wiem jaki kolor pasuje żeby ładnie było
A zwierzątka (podaję kilka dla przykładu) mają wyglądać mniej więcej tak tylko oczywiście mają być w kolorze![]()
Ja na pewno stawiałabym na czerwień

Z zielonym, zółtym, czerwonym...
skoro to pokój dziecka, nie balabym sie zywych kolorów... dzieci je uwielbiają...
im bardziej kolorowo "tym weselej" radośniej... także szalej wyobraznio
oczywiscie czekamy na efekty
skoro to pokój dziecka, nie balabym sie zywych kolorów... dzieci je uwielbiają...
im bardziej kolorowo "tym weselej" radośniej... także szalej wyobraznio
oczywiscie czekamy na efekty
reklama
ja bym dała kolory zieleni jaśniejsze pomarańcze mogą być złocienie ale tez jasne tzw. rozbielone i np. fiolety tylko ze ja bym zastosowała te kolory takie zgaszone nie bardzo mocne z e względu ze pomarańcz jest już kolorem dominującym a zwierzaczki niech bieda kolorowe tylko troszkę spokojniejsze.