uwielbiam te spokojne barwy, świetny pokoikOto efekty mojego kreatywnego podejścia do wnętrza;-)
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
O kurcze - justme ty to masz talent dekoratorski!!! Pokoik jest prześliczny, aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam - już nowy człowieczek ma swój kącik na świecie
Znając siebie to bym w tym pokoiku teraz codziennie przesiadywała z tęsknoty za maluszkiem - aż do porodu.
Jak małemu będę dopiero szykowac pokoik we wrześniu, ale jak się nie obrazisz to pozwolę sobie zainspirować się twoim dziełem. Jak już będzie wszystko to wklej fotkę koniecznie!!!

Jak małemu będę dopiero szykowac pokoik we wrześniu, ale jak się nie obrazisz to pozwolę sobie zainspirować się twoim dziełem. Jak już będzie wszystko to wklej fotkę koniecznie!!!
martina969
Filipowa mama
JustMe pokój cudowny!!!!!!!!!!!:-):-) Drzewko super, a najbardziej podobają mi sie kolory, sama takie uwielbiam, z reszta większość mieszkania mam w różnych odcieniach brązu i jasnego:-) Tydzień temu jak malowaliśmy sypialnie gdzie póki co będzie też zrobiony kącik dla malucha to też w kolorach beżu
Dla mnie zrobione masz rewelacyjnie bo do wszystkiego pasuję
Te drzewo aż mnie zainspirowało:-)

Te drzewo aż mnie zainspirowało:-)
Martina, mam nadzieję że za jakiś czas pochwalisz się tym, co wyszło z inspiracji:-)
JustMe wspaniały pokoik.... aż mi żal że mój maluszek nie będzie miał swojego prywatnego....
Alutka, jaki on prywatny- ja siedzę tutaj non stop, pewnie jak mały się urodzi, będzie podobnie;-)
Strrrrrrrasznie mi miło, jak piszecie że się Wam podoba!:-)
reklama
N
nataliak
Gość
Właśnie, wzięłam sobie katalog z Mothercare, ale to jest wersja "międzynardowa", a nie polska i widać dokładnie ilu rzeczy jednak u nas nie ma.....
to nie wchodz lepiej na ich strone bo wsiakniesz na caly dzien