reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

reklama
O kurcze - justme ty to masz talent dekoratorski!!! Pokoik jest prześliczny, aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam - już nowy człowieczek ma swój kącik na świecie :tak: Znając siebie to bym w tym pokoiku teraz codziennie przesiadywała z tęsknoty za maluszkiem - aż do porodu.
Jak małemu będę dopiero szykowac pokoik we wrześniu, ale jak się nie obrazisz to pozwolę sobie zainspirować się twoim dziełem. Jak już będzie wszystko to wklej fotkę koniecznie!!!

JustMe pokój cudowny!!!!!!!!!!!:-):-) Drzewko super, a najbardziej podobają mi sie kolory, sama takie uwielbiam, z reszta większość mieszkania mam w różnych odcieniach brązu i jasnego:-) Tydzień temu jak malowaliśmy sypialnie gdzie póki co będzie też zrobiony kącik dla malucha to też w kolorach beżu:tak: Dla mnie zrobione masz rewelacyjnie bo do wszystkiego pasuję:tak: Te drzewo aż mnie zainspirowało:-)

Te drzewo aż mnie zainspirowało:-)

Martina, mam nadzieję że za jakiś czas pochwalisz się tym, co wyszło z inspiracji:-)

JustMe wspaniały pokoik.... aż mi żal że mój maluszek nie będzie miał swojego prywatnego....

Alutka, jaki on prywatny- ja siedzę tutaj non stop, pewnie jak mały się urodzi, będzie podobnie;-)

Strrrrrrrasznie mi miło, jak piszecie że się Wam podoba!:-)

JustMe pokoik cuuuudo!
Tak w nim spokojnie i blogo.Strasznie mi sie podoba.

A co do poscieli z Mothercare to ja mam lozeczko 120/60 z Mothercare wlasnie wiec i poscielki takie rozmiary musza miec.

Właśnie, wzięłam sobie katalog z Mothercare, ale to jest wersja "międzynardowa", a nie polska i widać dokładnie ilu rzeczy jednak u nas nie ma.....

reklama
Do góry