reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki maluszków/wystrój naszego mieszkania - rady porady

Co do gamy kolorystycznej- to ja uwielbiam takie beżowo- brązowo- drewniane wnętrza, trochę rozbielone... Ale w pokoiku juniora nie mogłam być taka "mdła";-), stąd te motyle. I później okazało się że ochraniacz właśnie i reszta tego kompletu (planuję dokupić później pościel) ma malutkie elementy różowo- niebieskie właśnie!:-)
Koplet łóżeczkowy kupiony w Mothercare:-) W planach jest jeszcze taki "fartuch" na fotel- niestety ostatnio nie było w Ikei koloru który chcę.....

reklama
JustMe przepięknie, bardzo przytulny, malutki pokoik dla Frania w ciepłych kolorach...

Przeslicznie...

Czy komplety z Mothercare pasują do zwykłych polskich łózeczek - 120x60 - bo chcialam tam kupic posciel i Pani jak mi zaczela podawac wymiary, to zrezygnowałam powątpiewając czy bedą pasować?

Wiesz co, nie pamiętam dokładnie, jakie były te wymiary pościeli, w ogóle to mają chyba 2 propozycje, ale sprawdzałam kiedyś i wydawało mi się, że będzie pasowało......

Justme bardzo ladny pokoik. A gdzie jest ta posciel, bo ja widze tylko ochraniacz i przybornik? Ktore jak reszta pokoju pdobaja mi sie. A najbardziej podoba mi sie to drzewko z motylkami, bardzo pomyslowe i ladne.

Agate, ja pościel dokupię później, ale motyw ma identyczny jak przybornik i ochraniacz właśnie:-)
...i dzięki za miłe słowa:-)

reklama
Do góry