reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
hej
ja przed cesarką miałam zrobioną lewatywę,ale tak jak piszę moniazuber to nie jest bolesne.Nie wspominam jej jakoś okropnie, raczej normalnie, nie utkwiła mi w pamięci jako traumatyczne przeżycie
A po drugie to też nie wyobrażam sobie jakbym to mogła zrobić sobie sama z takim brzuchem
ja przed cesarką miałam zrobioną lewatywę,ale tak jak piszę moniazuber to nie jest bolesne.Nie wspominam jej jakoś okropnie, raczej normalnie, nie utkwiła mi w pamięci jako traumatyczne przeżycie
A po drugie to też nie wyobrażam sobie jakbym to mogła zrobić sobie sama z takim brzuchem
Chyba kazda z nas by chciala! Wlasnie dostalam nowe zdjecia Dzieciatka kuzynki, ktore urodzilo sie w sobote i ta chec jeszcze bardziej narasta! Zeby bylo mozna... :-)
Ale mi chodzilo o to, ze szpital, w ktorym bede rodzila moglby umowic sie juz z tlumaczem, jesli sie na niego zdecyduje.
Ale mi chodzilo o to, ze szpital, w ktorym bede rodzila moglby umowic sie juz z tlumaczem, jesli sie na niego zdecyduje.
owlrene
Fanka BB :)
Ja tez moge poprosic o tlumacza ale przeciez ciezko o tlumacza w srodku nocy a nikt nie przewidzi kiedy to sie zacznie.
Narazie jestem na etapie przekonywania mojego osobistego tlumacza do bycia przy porodzie.Przy poprzednich nie byl bo u nas przy cesarkach nie mozna bylo byc,teraz tu mozna.A przy SN juz napewno.
Moj G jest strasznie wrazliwy jesli chodzi o krew i wypadki.Ale przeciez nie musi patrzec wystarczy ze bedzie z tylu za glowa i potrzyma za reke.Zawsze bliska osoba.I po co mam sie dodatkowo martwic?W koncu mi bedzie ciezej niz jemu bo to ja rodze.
Jest kochany ale te opory czasem mnie dobijaja.
Narazie jestem na etapie przekonywania mojego osobistego tlumacza do bycia przy porodzie.Przy poprzednich nie byl bo u nas przy cesarkach nie mozna bylo byc,teraz tu mozna.A przy SN juz napewno.
Moj G jest strasznie wrazliwy jesli chodzi o krew i wypadki.Ale przeciez nie musi patrzec wystarczy ze bedzie z tylu za glowa i potrzyma za reke.Zawsze bliska osoba.I po co mam sie dodatkowo martwic?W koncu mi bedzie ciezej niz jemu bo to ja rodze.
Jest kochany ale te opory czasem mnie dobijaja.
moze nam sie uda to kupic ale bylo by fajowo Babyzimmer Schlafzimmer CILEK bei eBay.de: Komplettzimmer (endet 12.10.09 23:14:02 MESZ)
jejku jakie śliczne mebelki jak dla księżniczki cudownemoze nam sie uda to kupic ale bylo by fajowo Babyzimmer Schlafzimmer CILEK bei eBay.de: Komplettzimmer (endet 12.10.09 23:14:02 MESZ)
Caly komplet napisalam juz e-mail do sprzedajacej /jacego ze moge kupic od razu podalam cene i czekam na odpowiedz fajnie by bylo tak je kupic ale znajac moje szczescie :-(zawsze ktos jest chetny i daje wiecej no ale co tam sprobowac mozna .Ja niekumata po dojczlandzku... na aukcji jest komplet mebli czy łóżeczko czy co?
A tu znalezlam jeszcze inne
Babyzimmer Kinderzimmer komplett Welle Möbel Lara bei eBay.de: Komplettzimmer (endet 11.10.09 17:11:55 MESZ)
Tez nie sa zle albo te
Schönes Babyzimmer/4-teilig/Antiklook/guter Zustand! bei eBay.de: Komplettzimmer (endet 08.10.09 20:30:39 MESZ)
zobaczymy jest tego troche na e-bay i co chwila nowe
A dzisiaj zarezerwowalam sobie kombi wozek brazowy prawie jak nowy ze wszystkim za 250 euro jutro wyciagne M zeby pojechal zobaczyc bo ma wolne i jak cos to kupimy i do tesciow postawimy i juz bedzie z glowy
Ktore mebelki wam sie podobaja i ile byscie za nie daly to sa wszystko uzywane ,wiadomo moga byc tu i tam poniszczone ale tak juz jest na aukcji ryzyk -fizyk jak do tej pory jestem zadowolona z e-bay ;-)chcialabym bardzo o wasza opinie prosic w razie czego jak bym chciala przebic czy co
z gory dzieki
Agniesiak85
Fanka BB :)
Mi podobają sie te brązowe A ile bym dała..? Hm.. nie mam pojęcia:-)
reklama
moniazuber
=)
popieram Agniesiak ;-)
mi też bardziej się podobają te brązowe, ale to zależy jak chcecie ten pokoik urządzić i co się Wam bardziej podoba,
ja lubię drewniane meble, nie przepadam za malowanymi na jasno
ale to moje "widzimisie"
fajne są te kompleciki
masz wtedy zamówiony i urządzony cały pokoik :-)
na pewno będziesz mieć kamikaa wiele radości i zabawy szykując pokoik super
mi też bardziej się podobają te brązowe, ale to zależy jak chcecie ten pokoik urządzić i co się Wam bardziej podoba,
ja lubię drewniane meble, nie przepadam za malowanymi na jasno
ale to moje "widzimisie"
fajne są te kompleciki
masz wtedy zamówiony i urządzony cały pokoik :-)
na pewno będziesz mieć kamikaa wiele radości i zabawy szykując pokoik super
Podziel się: