reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

jakby mozna było wybrac sobie termin i godzine porodu, to ja poprosze na przedwczoraj :-p maleńka ze mną, szczęśliwa rodzinka w komplecie! ;-)

reklama
hej
ja przed cesarką miałam zrobioną lewatywę,ale tak jak piszę moniazuber to nie jest bolesne.Nie wspominam jej jakoś okropnie, raczej normalnie, nie utkwiła mi w pamięci jako traumatyczne przeżycie :eek:
A po drugie to też nie wyobrażam sobie jakbym to mogła zrobić sobie sama z takim brzuchem:no:

Chyba kazda z nas by chciala! Wlasnie dostalam nowe zdjecia Dzieciatka kuzynki, ktore urodzilo sie w sobote i ta chec jeszcze bardziej narasta! Zeby bylo mozna... :-)
Ale mi chodzilo o to, ze szpital, w ktorym bede rodzila moglby umowic sie juz z tlumaczem, jesli sie na niego zdecyduje.

Ja tez moge poprosic o tlumacza ale przeciez ciezko o tlumacza w srodku nocy a nikt nie przewidzi kiedy to sie zacznie.
Narazie jestem na etapie przekonywania mojego osobistego tlumacza do bycia przy porodzie.Przy poprzednich nie byl bo u nas przy cesarkach nie mozna bylo byc,teraz tu mozna.A przy SN juz napewno.
Moj G jest strasznie wrazliwy jesli chodzi o krew i wypadki.Ale przeciez nie musi patrzec wystarczy ze bedzie z tylu za glowa i potrzyma za reke.Zawsze bliska osoba.I po co mam sie dodatkowo martwic?W koncu mi bedzie ciezej niz jemu bo to ja rodze.
Jest kochany ale te opory czasem mnie dobijaja.:-D:-D:-D

Ja niekumata po dojczlandzku... na aukcji jest komplet mebli czy łóżeczko czy co?
Caly komplet :) napisalam juz e-mail do sprzedajacej /jacego ze moge kupic od razu :tak:podalam cene i czekam na odpowiedz :tak:fajnie by bylo tak je kupic ale znajac moje szczescie :-(zawsze ktos jest chetny i daje wiecej :zawstydzona/y:no ale co tam sprobowac mozna .
A tu znalezlam jeszcze inne :tak:

Babyzimmer Kinderzimmer komplett Welle Möbel Lara bei eBay.de: Komplettzimmer (endet 11.10.09 17:11:55 MESZ)
Tez nie sa zle albo te :)

Schönes Babyzimmer/4-teilig/Antiklook/guter Zustand! bei eBay.de: Komplettzimmer (endet 08.10.09 20:30:39 MESZ)
zobaczymy jest tego troche na e-bay i co chwila nowe :tak:

A dzisiaj zarezerwowalam sobie kombi wozek brazowy prawie jak nowy ze wszystkim :) za 250 euro :) jutro wyciagne M zeby pojechal zobaczyc bo ma wolne i jak cos to kupimy i do tesciow postawimy i juz bedzie z glowy :)

Ktore mebelki wam sie podobaja i ile byscie za nie daly :tak:to sa wszystko uzywane ,wiadomo moga byc tu i tam poniszczone ale tak juz jest na aukcji ryzyk -fizyk jak do tej pory jestem zadowolona z e-bay ;-)chcialabym bardzo o wasza opinie prosic w razie czego jak bym chciala przebic czy co :tak:

z gory dzieki

reklama
popieram Agniesiak ;-)
mi też bardziej się podobają te brązowe, ale to zależy jak chcecie ten pokoik urządzić i co się Wam bardziej podoba,
ja lubię drewniane meble, nie przepadam za malowanymi na jasno
ale to moje "widzimisie"
fajne są te kompleciki :tak:
masz wtedy zamówiony i urządzony cały pokoik :-)
na pewno będziesz mieć kamikaa wiele radości i zabawy szykując pokoik :tak: super

Do góry