reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A mnie się te białe podobają
Marcóweczka
i Amelka :)
Bardzo ładne te mebelki. Eh, my u moich rodziców mieszkamy. Nie wiem kiedy będziemy szukać czegoś dla siebie. Obecnie odnawiamy nasz pokoik. Spokojnie mieści się łózko i regał na książki myślę, ze łóżeczko z komodą spokojnie się zmieści. No i koniecznie musimy kupić telewizor, bo mój M. chce.
Mi podoba się pierwszy komplet. Śliczniusi! Co do cen to może zobacz ile kosztuje nowy komplet i ustal max. granicę np. 60% wartości albo 50%, w zalezności oczywiście od pierwotnej ceny kompletu. Ja osobiście za taki komplet dalabym 1500-2000 zl, chociaz z naciskiem na te 1500
Potrzebna wasza pomoc dziewczyny
z tamtymi beblami nie przeszlo ale mam te i kolesia jest gotowa sprzedac je za 100euro jest to tez nie daleko odemnie jakies 50 km takze za przewozke tez jest ok jak wam sie podobaja ?
I ten wozek moge kupic za 80 euro co o nim sadzicie
Mam czas do poniedzialku i musze dac odpowiedz
Dzieki
w sklad wchodzi komoda ,szafa i lozeczko z materacem i ten baldachim czy cos takiego
wozek jest marki QUINNY Y2K
z tamtymi beblami nie przeszlo ale mam te i kolesia jest gotowa sprzedac je za 100euro jest to tez nie daleko odemnie jakies 50 km takze za przewozke tez jest ok jak wam sie podobaja ?
I ten wozek moge kupic za 80 euro co o nim sadzicie
Mam czas do poniedzialku i musze dac odpowiedz
Dzieki
w sklad wchodzi komoda ,szafa i lozeczko z materacem i ten baldachim czy cos takiego
wozek jest marki QUINNY Y2K
AsiaKC
Just mama
Jeśli chodzi o wózek to dobrze byłoby go obejrzeć. Bo inaczej może wyglądać na zdjęciu a ineczej w naturze (w ruchu). No i ja nie mam przekonania do trójkołowców z tak wysoko (bo ten ma dość wysoko) montowaną gondolą. Wydają mi się wywrotne
A mebelki ładne, nie znam się na cenach ale 100e za szafę, komodę i biurko to niewiele. Tylko pamiętaj też że meble z płyty nie lubią wielokrotnego składania i rozkładania. Czyli moim zdaniem dobrze byłoby je obejrzeć. I móc przewieźć w całości, bez rozmontowywania.
A mebelki ładne, nie znam się na cenach ale 100e za szafę, komodę i biurko to niewiele. Tylko pamiętaj też że meble z płyty nie lubią wielokrotnego składania i rozkładania. Czyli moim zdaniem dobrze byłoby je obejrzeć. I móc przewieźć w całości, bez rozmontowywania.
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Wózek bardzo mi się podoba, jest dobrej firmy i nowe są bardzo drogie, znajoma ma tej firmy wózek nie wiem dokładnie jaki model, ale jest bardzo zadowolona.
Podziel się: