reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

reklama
Bardzo ładne te mebelki. Eh, my u moich rodziców mieszkamy. Nie wiem kiedy będziemy szukać czegoś dla siebie. Obecnie odnawiamy nasz pokoik. Spokojnie mieści się łózko i regał na książki myślę, ze łóżeczko z komodą spokojnie się zmieści. :tak: No i koniecznie musimy kupić telewizor, bo mój M. chce. ;)

a mi sie podobają te pierwsze :-) w tych brązowych są za duże sęki ;-)
kurcze, nie mam pojęcia, ile bym za nie mogła dać :zawstydzona/y:

Napiszcie granice ktora byscie chcialy zaplacic za uzywane :) wtedy bede tak mniej wiecej wiedziec ile nabic :-D bo wiecie jak to jest jak sie cos spodoba to mozna z glupoty przeplacic a po co dlatego kazde zdanie sie liczy :)

Mi podoba się pierwszy komplet. Śliczniusi! Co do cen to może zobacz ile kosztuje nowy komplet i ustal max. granicę np. 60% wartości albo 50%, w zalezności oczywiście od pierwotnej ceny kompletu. Ja osobiście za taki komplet dalabym 1500-2000 zl, chociaz z naciskiem na te 1500:)

Potrzebna wasza pomoc dziewczyny :)
z tamtymi beblami nie przeszlo ale mam te i kolesia jest gotowa sprzedac je za 100euro :) jest to tez nie daleko odemnie jakies 50 km takze za przewozke tez jest ok jak wam sie podobaja ?

I ten wozek moge kupic za 80 euro :) co o nim sadzicie

Mam czas do poniedzialku i musze dac odpowiedz :)

Dzieki

w sklad wchodzi komoda ,szafa i lozeczko z materacem i ten baldachim czy cos takiego:)

wozek jest marki QUINNY Y2K

Jeśli chodzi o wózek to dobrze byłoby go obejrzeć. Bo inaczej może wyglądać na zdjęciu a ineczej w naturze (w ruchu). No i ja nie mam przekonania do trójkołowców z tak wysoko (bo ten ma dość wysoko) montowaną gondolą. Wydają mi się wywrotne :sorry:

A mebelki ładne, nie znam się na cenach ale 100e za szafę, komodę i biurko to niewiele. Tylko pamiętaj też że meble z płyty nie lubią wielokrotnego składania i rozkładania. Czyli moim zdaniem dobrze byłoby je obejrzeć. I móc przewieźć w całości, bez rozmontowywania.

reklama
Do góry