reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

Quinny ma różne wózki - niektóre bardzo udane, inne mniej i w porównaniu do innych markowych wózków wcale nie są Quinny takie drogie. To jest jakiś starszy model, którego już nie ma w sprzedaży, więc trudno coś o nim w ciemno powiedzieć. Na pewno trzeba zobaczyć na żywo :tak:.

reklama
Wózki tej firmy cieszą się bardzo dobrą opinią:-)
Ale ja osobiście nie wybrałabym czarnego, bo to czarny prawda?ale tak to spokoooo

Dla mnie mebelki to tak średnio..:sorry: Bo wygląda to łóżeczko jakby z jakiejś dykty było:sorry:No ale jak Ci sie podoba, to sprawdź stan i bierz;-) ja wolę drewniane ( w sensie kolorek taki );-)
A wózki tez wole czterokołowe ze skretnymi przednimi kołami:tak:No i kolorek.. to czarny? Ja wolę jasniejsze:sorry:;-) Ale to od gustu zalezy. No i sprawdź jak ze spacerowka potem czy rozkłada się do spania tak, że nóżki sie podnoszą w miare jak opuszczasz czy jest to regulowane. I kierunek czy można zmienic spacerówki (tj. przodem czy tyłem do kierunku jazdy). Ja wolę żywsze kolorki wozeczka bo jak urodzimy w marcu to już od kwietnia wiosna..bedzie sie zbliżac, wszystko się do życia budzi i tak radośnie na spacerka, dlatego wolałabym z jasniejszym wózeczkiem chodzic niż z czarnym:sorry::-)
ja własnie dzis oglądałam wózeczki:tak:I babeczka mi doradzała, który sie jak rozkłada, jaka spacerówka, czy przodem czy tyłem do kierunku jazdy itp. Polecam iśc i zobaczyc samemu :tak::-)

Kochane jestescie :)
Jednak jeszcze sie wstrzymam i bede szukac mebli i wozka tutaj na miejscu tez przez e-bay i gazety ale tak zebym mogla pojechac obejrzec ,dotknac a nie kota w worku :) bo potem bede plakac .

Planuje takie konkretne zakupy tak okolo 15.11 :) wtedy bedzie wiecej kasy :)
Pojedziemy jeszcze do ikkei i popatrzymy na ceny i co mozna by bylo tam skompletowac :)

A wozek chyba bedzie ten QUINNY bo ogladalam rozne modele i macie racje jasny musi byc :)no i bym tak chciala model z 2008 chyba ze w sklepie cos milego i cenowo normalnego bedzie :)

Wózeczek fajny, tylko kolorek zbyt ciemny ;-) a mebelki też niezłe i za 100wke brałabym je, gdyby nie ta płyta... Wstrzymaj się jeszcze :-) do marca jest jeszcze daleko, a moze znajdziesz cos ładnejszego i też w przystępnej cenie ;-)

Torba mojej małej kruszynki ;-)

Ocieplacz :tak::crazy:

Sweterek z wełny, od środka cieplutki polar

Futrzasta bluza kangurka :tak:

Sukieneczka różowa

2ga sukieneczka

Komplecik różowy - spodenki + bluzeczka

Biały dresik ze snoopy'm frotte

Pajacyk w stylu "Jestem w więzieniu" :sorry:

Pajacyk nr.2

No a teraz buciko-skarpetusie :-p

No i hit dnia! sexi bodziak w panterkę! :crazy: :tak:

To tylko to co dzisiaj zakupiłam ;-) Wszystko jest od 0-3m.. heh, no i prawie wszystko jest z secondheandow:-p i za wszystko zapłaciłam 35zł. Była obniżka 50% więc skorzystałam..Wybrałam to co najładniejsze :szok:

reklama
Do góry