reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

Quinny ma różne wózki - niektóre bardzo udane, inne mniej i w porównaniu do innych markowych wózków wcale nie są Quinny takie drogie. To jest jakiś starszy model, którego już nie ma w sprzedaży, więc trudno coś o nim w ciemno powiedzieć. Na pewno trzeba zobaczyć na żywo :tak:.

reklama
Wózki tej firmy cieszą się bardzo dobrą opinią:-)
Ale ja osobiście nie wybrałabym czarnego, bo to czarny prawda?ale tak to spokoooo

Dla mnie mebelki to tak średnio..:sorry: Bo wygląda to łóżeczko jakby z jakiejś dykty było:sorry:No ale jak Ci sie podoba, to sprawdź stan i bierz;-) ja wolę drewniane ( w sensie kolorek taki );-)
A wózki tez wole czterokołowe ze skretnymi przednimi kołami:tak:No i kolorek.. to czarny? Ja wolę jasniejsze:sorry:;-) Ale to od gustu zalezy. No i sprawdź jak ze spacerowka potem czy rozkłada się do spania tak, że nóżki sie podnoszą w miare jak opuszczasz czy jest to regulowane. I kierunek czy można zmienic spacerówki (tj. przodem czy tyłem do kierunku jazdy). Ja wolę żywsze kolorki wozeczka bo jak urodzimy w marcu to już od kwietnia wiosna..bedzie sie zbliżac, wszystko się do życia budzi i tak radośnie na spacerka, dlatego wolałabym z jasniejszym wózeczkiem chodzic niż z czarnym:sorry::-)
ja własnie dzis oglądałam wózeczki:tak:I babeczka mi doradzała, który sie jak rozkłada, jaka spacerówka, czy przodem czy tyłem do kierunku jazdy itp. Polecam iśc i zobaczyc samemu :tak::-)

Kochane jestescie :)
Jednak jeszcze sie wstrzymam i bede szukac mebli i wozka tutaj na miejscu tez przez e-bay i gazety ale tak zebym mogla pojechac obejrzec ,dotknac a nie kota w worku :) bo potem bede plakac .

Planuje takie konkretne zakupy tak okolo 15.11 :) wtedy bedzie wiecej kasy :)
Pojedziemy jeszcze do ikkei i popatrzymy na ceny i co mozna by bylo tam skompletowac :)

A wozek chyba bedzie ten QUINNY bo ogladalam rozne modele i macie racje jasny musi byc :)no i bym tak chciala model z 2008 chyba ze w sklepie cos milego i cenowo normalnego bedzie :)

Wózeczek fajny, tylko kolorek zbyt ciemny ;-) a mebelki też niezłe i za 100wke brałabym je, gdyby nie ta płyta... Wstrzymaj się jeszcze :-) do marca jest jeszcze daleko, a moze znajdziesz cos ładnejszego i też w przystępnej cenie ;-)

Torba mojej małej kruszynki ;-)

Ocieplacz :tak::crazy:

Sweterek z wełny, od środka cieplutki polar

Futrzasta bluza kangurka :tak:

Sukieneczka różowa

2ga sukieneczka

Komplecik różowy - spodenki + bluzeczka

Biały dresik ze snoopy'm frotte

Pajacyk w stylu "Jestem w więzieniu" :sorry:

Pajacyk nr.2

No a teraz buciko-skarpetusie :-p

No i hit dnia! sexi bodziak w panterkę! :crazy: :tak:

To tylko to co dzisiaj zakupiłam ;-) Wszystko jest od 0-3m.. heh, no i prawie wszystko jest z secondheandow:-p i za wszystko zapłaciłam 35zł. Była obniżka 50% więc skorzystałam..Wybrałam to co najładniejsze :szok:

reklama
Do góry