reklama
ionka
Fanka BB :)
no troche nielogiczne, ale z rodzicami nie wygrasz...
wyobrażam sobie, że muszę 3 miesięczne dziecko ewakuować z pokoju, wszystkie rzeczy dziecka i moje, gdzieś to upchnąć trzeba, gdzies spać trzeba, a potem i tak wietrzenie tym bardziej...
echhh...
wyobrażam sobie, że muszę 3 miesięczne dziecko ewakuować z pokoju, wszystkie rzeczy dziecka i moje, gdzieś to upchnąć trzeba, gdzies spać trzeba, a potem i tak wietrzenie tym bardziej...
echhh...
no jestem ciekawa gdzie się podzieje jak u nich w pokoju nie ma miejsca, szlag mnie trafia jak myślę o tym... i jeszcze sie awanturują
..poprostu będę chyba musiała u siebie siedzieć podczas malowania skrępowana no niewiem..
matko tylko nie z takimi marudami mieszkać
..poprostu będę chyba musiała u siebie siedzieć podczas malowania skrępowana no niewiem..
matko tylko nie z takimi marudami mieszkać
peperka
Candy: wg mnie jesli teraz okien byscie nie otwierali to zapach by sie mocno utrzymywal, wiec ten czerwiec moze jest lepszym pomyslem. ja mialam prawie wszystkie pokoje malowane we wrzesniu i pomimo ze farby sa bezzapachowe, to dosc mocno czuc ten zapach i to przez 3-4 dni nawet jak sie wietrzy. Pokoj dziecka mialam malowany takimi specjalnymi dziecinnymi i tez bylo czuc przez pare dni.
no zobaczę jak to będzie... , narazie wszystko jest zależne od nich
zastanawiam się czy w gotowych dla dzidziolków łóżeczkach ta pościel ,która jest wyłożona nie zakurzy sie do czasu porodu ?? ://
zastanawiam się czy w gotowych dla dzidziolków łóżeczkach ta pościel ,która jest wyłożona nie zakurzy sie do czasu porodu ?? ://
Ostatnia edycja:
peperka
ja poki co nic nie zakladam na lozeczko, bo wlasnie obawiam sie ze wszystko bedzie w kurzu. wystarczy miec przygotowane i mozna zalozyc na lozeczko jak sie zaczna skurcze albo ktos inny moze to zrobic jak bedziemy w szpitalu. ostatecznie mozna nakryc folia jakas.
ionka
my mamy złożone łóżeczko i stoi w opdowiednim miejscu, ale materac ciągle jest w folii, a pościele i prześcieradełka poprane i zawinięte w prześcieradło duże i schowane do szuflady łóżeczka ;-)
jak będę w szpitalu, mąż z pewnością zdąży przygotować wszystko do końca :-)
jak będę w szpitalu, mąż z pewnością zdąży przygotować wszystko do końca :-)
reklama
Podziel się: